Medlem nr 84 i Tusenklubben

255

kaj

Solvallakusken Kaj Widell blev trav-Sveriges senaste medlem i den exklusiva Tusenklubben när han jubilerade på Gävletravet på tisdagen.

Travhästen Lönshults Stig avgjorde på styrka och fixade den historiska segern i lopp 5 på eftermiddagen.
Kaj Widell är 84:e kusk att nå 1 000 segrar och för att nå målet krävdes drygt 13 000 lopp.
Vi får tag i Solvallakusken någon timme efter tävlingarna.
– Något firande blir det inte. Just nu står jag och vattnar gräsmattan, sedan blir det sängen för att ladda inför morgondagen då det är nya race. Jag har ett hårt program, men så länge jag orkar och får uppsittningar tänker jag hålla på, säger 56-åringen.
Kaj Widell tillhörde toppen under 80-talet men försvann från travets finrum.
– Jag strulade till det, som alla vet var det alkohol och så hade jag otur med lite skador. Att nå 1 000 segrar känns därför lite som en seger över mig själv, att man lyckats komma tillbaka efter alla problem. Nu tränar jag säkert fem-sex dagar i veckan och känner mig i bättre form än någonsin.

Lars-Ove Pettersson

SPELA V75 & V86 MED OSS!
417.000 i vinst på V86 i onsdags!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.