Men hallå där!

312

FELICIA

Hej allesammans!
Mitt namn är Felicia(som ni antagligen redan förstått, hehe) och jag är en glad och djurtokig tjej på 19år. Jag pendlar lite fram och tillbaka mellan om jag ska skriva ett långt introduktionsinlägg eller om jag ska strunta i det så det får nog bli ett mellanting! Ett kort litet introduktionsinlägg! 😛

Jag kommer från början ifrån Orust. Sveriges tredje största ö och som ligger här på västkusten. Mina föräldrar gick isär kort tid efter jag föddes och har sedan dess bott endast med min kära mor. För att göra en lång historia kort så flyttade vi, när jag var si sådär 3 år, till den lilla staden Mölndal, strax utanför Göteborg och där har jag spenderat största delen av mitt liv och det är även i Mölndal som mitt travintresse tog fart.
Har fått mitt galna hästintresse tack vare min mamma som sedan hon var liten har sprungit i mängder av olika stallar. Hon började med hästar som 6 åring hos Rune Berntsson ute på Orust. Efter det har hon jobbat och praktiserat hos kuskar som Olle Goop och Johnny Takter.
Själv började jag med hästar som 7 åring och då på ridskola. Travet gled jag in på när mamma och jag räddade ett litet travsto från vanvård och misshandel. En häst jag skulle ha på foder över sommaren då mamma jobbade och jag var för gammal för fritids. Även detta är en otroligt lång historia. En historia jag kanske drar någon annan gång.

Hur som helst så hoppas jag att ni kommer finna min blogg intressant! Här kommer jag skriva om mängder av saker. Allt som rör sig i huvudet på den enstöriga 19 åring som jag är!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

4 KOMMENTARER

  1. Vilken trevlig överraskning 🙂 Välkommen i gänget Felicia. Ser redan fram mot nästa inlägg 🙂

    /Andreas

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.