”Mest felspelade i hela omgången”

181

V75 i Karlstad på lördag – en bana det skrällt friskt på tidigare.

Trav365:s Christoffer Wickman har tagit fram de bästa skrällarna som du inte bör missa i jakten på miljonerna.

– Handsome Brad är en prisvärd spik, säger han.

Travbanan Färjestad i Karlstad har bjudit på överraskningar på V75 tidigare.

Här vann bland annat ett kompisgäng 43 miljoner kronor så sent som i fjol, sedan de blev ensamma med alla sju rätt.

För att nå de större pengarna så behövs det skrällar, minst ett par stycken.

Trav365:s expert Christoffer Wickman har synat omgången – här kommer hans tre bästa miljondrag till lördagens V75-omgång.

Vem: 10 Handsome Brad (V75-6)

Kommentar: Är ingen jätteskräll direkt, men jag tycker det är hela V75-omgångens mest prisvärda spik. Det här är ett öppet och jämnspelat lopp och då känns det rätt att ta ställning, framför allt då jag tror Handsome Brad har toppchans, till i nuläget 14 spelprocent. Jag har jagat den här fyraåringen länge nu och då jag tror på tufft utgångstempo i det här loppet så kan det bli perfekt kört för hans del, och då bör han bli tuff att stå emot till slut. Örjan Kihlström upp och helstängt huvudlag nu istället för norskt som senast, stärker min tro ytterligare.

”Pass upp”

Vem: 4 Smedheim Solan (V75-4)

Kommentar: Ser visserligen lite ”mätt” ut i slutstriderna, men ny kusk och körspö tror jag är stora plus för den här hästen, och jag tycker han är alldeles för lite spelad. Tongångarna från tränare Frode Hamre har varit positiva länge, och nu börjar den rätta årstiden med höst och vinter komma för honom. Han är jättekapabel i grunden, och är enligt mitt tycke den mest felspelade hästen i hela V75-omgången. Pass upp.

Vem: 3 Inger Palema (V75-5)

Kommentar: Jag tror att favoriten 1 Wellino Avenue har toppchans att vinna bara det löser sig under vägen, men det är ju miljonerna vi vill ha och då tycker jag att Ingemar Palema är intressant. Det här är en rätt kapabel häst för klassen och då han är startsnabb så finns det i boken att han tar ledningen här, och blir favoriten sedan fast på innerspår så tror jag han har vettig chans att spåra runt om. Kommer till Färjestad och Karlstad med positiva rapporter, och kan betydligt bättre än vad han visade senast på Solvalla.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

Föregående artikelForsberg: ”Varit ett roligt år…”
Nästa artikelSå har travspelarna vunnit 259 miljoner

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.