Miljonvinnarens tips inför Axevallas multijackpot: ”Nu tar vi betalt”

182

miljonvinnarens tips inför axevallas multijackpot ”nu tar vi betalt”

Nader El Ashkar är butiksägaren som spelat in miljonvinster vid ett flertal tillfällen. Tidigare i år tog han hela potten på Axevalla och spelade in 8,8 miljoner på V75. Nu berättar han om sina bästa tips inför den stora jackpoten på miljonbanan.
– Uppesittarkvällen och nyårsjackpotten är de två höjdpunkterna på året, menar han.

För tjugotvå år sedan kom ingenjören Nader till Sverige från Egypten och om någon då hade frågat honom vad trav var så hade han inte haft en aning. Men i sitt nya hemland började han få upp ögonen för hästarna när han såg travlopp på spelbutikernas tv-skärmar. Men det var inte förrän efter några år, under hans första besök på Solvalla som intresset verkligen tog fart.
– Jag började från noll. Det finns inte spel i Egypten. Men jag blev verkligen biten av trav. Speciellt när man var på Solvalla och såg hästarna på riktigt. Jag vann också 14 000 på V3 den gången, och det var väldigt mycket pengar för mig då, berättar Nader.

Köpte spelbutik 2005
2005 köpte Nader sin spelbutik i Spånga utanför Stockholm. Då han bor med sin familj på gångavstånd i närbelägna Vällingby tar han varje dag den tolv minuter långa promenaden från radhuset för att bemanna butiken. Trots att många fysiska kunder försvunnit i coronapandemins fotspår och den mesta ruljangsen sker numera på nätet.
– Jag köpte radhuset för en vinst på V5 på Eskilstuna 2012. Jag brukar alltid promenera till jobbet, men vi har bara lite kunder nu, några stammisar. Det har inte blivit samma sak igen efter pandemin, berättar han.
Efter butiksstarten 2005 lät framgångarna inte vänta på sig utan redan i maj samma år spelade Nader in totalt 5,6 miljoner på V75 till sina andelskunder. Sedan har det rullat på och de två senaste åren har varit rekordår för butiken och Naders butiksandelar syns ofta i vinstlistorna.

”Jag missar aldrig någonting”
Vad är då hemligheten bakom framgångarna?
– Jag gör inget annat än att följa travet och butiken fokuserar endast på spel. Jag har inte ens en kyl för läsk. Jag jobbar med trav minst tio timmar varje dag och följer allting för man vet inte om man behöver ha kunskap om hästarna man ser. Jag missar aldrig någonting, förklarar Nader.

Bästa tipsen till Axevallas multijackpot
På nyårsafton väntar nu en av travårets stora höjdpunkter med Axevallas multijackpot. Självklart har vi känt Nader på pulsen inför omgången på banan där han var ensam vinnare så sent som i somras.
Gillar du Axevalla?
– Nu gör jag det självklart! Efter 24 juli är det Axevalla som gäller, skrattar han och fortsätter:
– Alla vet att det är långt upplopp. Skotvång brukar också vara stora parametrar, man har sett hästarna med det nu en månad, så man vet vilka som det passar och inte passar.
Vilka är dina bästa drag till omgången?
– Ett spikförslag är 7 Vice Versa Diamant (V75-7). Toppstayer som trivs på distansen, och inte ens är favorit. En spik som rensar i avslutningen av travåret 2022. Smällkaramell är 14 Vilja T.Y.C. (V75-1). Hon gjorde en bra avslutning som tvåa senast. Brukar alltid vara hårt spelad, men är nu totalt bortglömd till få procent. Nu tar vi betalt, säger Nader.
Tack för de dragen! Så till sist, blir det något nyårsfirande?
– Nej jag måste vara hemma och se hela V75, men efter det kan vi i och för sig festa hur mycket som helst!

Föregående artikelInför V75 (nyårsafton/multijackpot): ”Svanstedt är väl 20 meter bättre än mig”
Nästa artikelV75 Tips inför NYÅRSAFTON från Spelguiden/Tipsaren

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.