Någon ringrost gick inte att skönja hos Caid Griff

77

Någon ringrost gick inte att skönja hos Caid Griff

Caid Griff stod för en mycket stark prestation när han på måndagen årsdebuterade på Färjestad.

Någon ringrost gick inte att skönja hos Caid Griff trots att han inte hade tävlat på sju månader. Att han fick ett tungt lopp som första häst i andraspår spelade inte heller någon roll. In på upploppet kopplade den Daniel Redén-tränade fransmannen enkelt grepp på ledaren innan han resolut svarade smygkörde storfavoriten Policy Of Truth den sista biten.
– Han kändes väldigt fin i provstarten och i loppet men jag kunde ju aldrig drömma om att han skulle vinna den vägen och slå en så bra häst som Policy Of Truth. Men han var verkligen bra och sträckte på sig jättefint till slut, sa Örjan Kihlström.
Segertiden skrevs till 1.11,8 över 2 140 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 50 000 kronor. Totalt har sexåringen vunnit 11 av 65 lopp och tjänat 4,6 miljoner kronor.

Girlpower bakom fin utdelning
Det var jackpot på V64-spelet och för sex rätt fick man 54 941 kronor. Främsta orsaken till den fina utdelningen var Girlpower Sisus skrällseger i treåringsloppet för ston. I en galoppfylld uppgörelse kom hon till ledningen och därifrån vägrade hon att släppa någon förbi sig.
– Hon är fortfarande lite trög och seg men hon går framåt för varje lopp och hon har visat i träningen också att hon aldrig vill vara tvåa, sa Jarno Koskela, som skötte tömmarna bakom den Heikki Matias Koskela-tränade talangen.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJim Oscarsson har köpt anrika gården Blädingeås
Nästa artikelJuhani Partanen inför V86 Vaggeryd

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.