Norsk montéstjärna flyttar – till Sverige

237

Bättre möjligheter inom montésporten i Sverige har gjort att norska stjärnan Madelen Berås länge varit inne på att flytta hit.

Nu blir det verklighet för 27-åringen.

– Men för det första flyttar jag på grund av kärleken, säger hon till SportExpressen.

Madelen Berås är tillsammans med sin syster Malin Berås ett av de största affischnamnen inom montésporten i vårt västra grannland.

Utvecklingen inom montén i Norge har dock stått still enligt profilen och tidigare i år sa hon följande till Trav365:

– Tanken finns att flytta till Sverige. Jag ser väldigt mycket möjligheter i Sverige. Då kan man bli riktigt bra inom montén och ha möjligheter att kunna tjäna pengar på det hela.

Och nu blir det verkligen. Montéstjärnan och den tidigare Paradise Hotel-vinnaren lämnar Kristiansand i Norge för Sverige. Men i första hand för kärleken.

”Tycker om Sverige”

– För det första flyttar jag på grund av kärleken. Så det är den största anledningen. Det är därför jag flyttar. Sedan är jag utbildad fitnessinstruktör och hoppas kunna jobba med det vid sidan av. Så det blir lite annat än att bara hålla på med hästar, säger hon till SportExpressen.

Den rutinerade montéryttaren har inte ridit så många lopp hemma i Norge i år, men i och med flytten till Sverige kan vi snart få se henne tävla på de svenska travbanorna.

– Jag tycker om Sverige väldigt mycket. Travsporten är väldigt bra och människorna är trevliga, säger hon till tidningen.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.