Nu är det NoBullShitTime :-)

205

Fy Farao vad tufft…Nu klagar t.o.m en inbiten Norrlänning…Den 5 maj är det INTE Ok med snöglobb. Hästarna blir sura, allting blir blött…Vintertäckena måste fram igen, blir skitiga och måste tvättas igen. *Suck*
Är förkyld oxå…Synd om mig alltså..Jättesynd…
Men mitt i SnöGlobbet måste jag få skryta lite ändå 🙂 Satte på Fölet vintertäcke när hon skulle ut i hagen…Stod som ett ljus…En RIKTIG Klasshäst kan jag JätteObjektivt konstatera 😉
Riseandshine

Har bestämt mig för att åka på Elitloppet i år…räknar kallt med att Kålmans Tap Girl ska hinna leverera föl utan problem (hon var ju ändå beräknad till 9 april) och att min lilla ska klara sig över en helg utan mig (!) i slutet av månaden.
Ska åka med Heléna och Petra…första gången Elitloppet för dom sjuttielfte för mig…
Oj, nu blev jag visst på Dyngpositivt humör 🙂 Tänker på allt vi ska göra…förhoppningsvis göra nya bekantskaper och framför allt…Dagen efter Elitloppet…kl 07:30…DÅ SKA DET SKE!!!!! Woaw en FlickDröm ska gå i Uppfyllelse… Specialgäst hos Hovslagare Mats i Hovstallet 😀 (Det är han som rider på den YberFina vita pållen)….
Oj, oj, oj….:-D 😀 .-D

Nä, nu kryper jag ner mellan lakanen ett tag…väntar in morgondagen kan man säga…eller middan (Håller på att vara lika matintresserad som en gammal get :-/ ) Blir förresten wokad kycklingfilé med nudlar som är gjorda av gröna ärtor..Första gången för mig…förhoppningsvis inte sista 😉 Kändes lite nyttigt det där…men sanningen är nog mera den att jag insett att jag har att välja på att bli en bitterhungrig gammal benget eller ett tufft fruntimmer med lite hull…det sistnämnda känns lite mer attraktivt va 😉

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.