Nyhet: Startbevaka hästar på atg.se

38

nyhet startbevaka hästar på atg.se

Nu kan ATG:s kunder startbevaka hästar på atg.se.
Ett klick på flaggan i start- eller resultatlistan och sedan får kunden en avisering när hästen startar nästa gång.
– Det här har varit efterfrågat och därför känns det såklart bra att vi nu kan erbjuda den här tjänsten, säger Peter Ågren affärsutvecklare för hästspelen på ATG.

Det kan till exempel handla om favorithästar eller så kallade ”nästagångare”, men att kunna startbevaka hästar har varit ett återkommande önskemål i de kundundersökningar som ATG genomför.
När kunden startbevakar en häst skickas, för den som väljer det, en avisering via mejl eller SMS klockan 11.00 samma dag som hästen startar.
I inloggat läge på atg.se går det att se listan, som nås via menyn ”Mitt konto” och ”Bevakningar”, på valda hästar och om de är anmälda till ett lopp.
– Vi fortsätter att utveckla funktioner på atg.se för att skapa en så kundvänlig plattform som möjligt. Under senare tid har vi även adderat möjligheten att reducera sitt spel på atg.se och att följa sitt eget spel i ATG Live:s loppgrafik via dator, padda och smartphone, säger Peter Ågren.
Sedan många år tillbaka kan ATG:s kunder anpassa sina startlistor på atg.se efter eget önskemål. Loppkommentarer för tidigare starter och möjlighet att titta på tidigare lopp i arkivet är andra uppskattade funktioner när de kommande loppen ska analyseras.
– Vi har många kunder, med olika engagemang, och försöker så långt det är möjligt att göra upplevelsen hos ATG mer personlig. För de kunder som gärna är med, men låter Harry Boy ta ut raden, har vi till exempel gjort det enklare att rätta sitt spel på V75® med en avisering och en länk till rättningen när spelet har avgjorts, avslutar Peter Ågren.

Föregående artikelInför V86: Jonna Irri hoppas på show
Nästa artikelHeart of Steel bäst i stallduell

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.