Nytt spel igen från ATG. Förvånande? Nej…

32

nytt spel atg

Ett helt nytt spel på lördagar.
Det var den stora nyheten när ATG kallade till sin årliga pressträff i samband med Elitloppet.
– Det tar två minuter och sen kan du vara miljonär, berättade Per Tellander, affärsutvecklingschef ATG.

Pricka sju hästar i rätt ordningsföljd i ett lopp. Det blir uppgiften för spelarna i ATG:s nya spel ”Top 7” som kommer att lanseras i höst.
– Vi har arbetat hårt och länge med att ta fram en produkt som har extra allt – miljonvinster, utdelning ofta, billig att spela, engagerande, enkel och tillgänglig för lottköparen, men som samtidigt erbjuder en utmaning för skicklighetsspelaren. Nya Top 7 innehåller allt detta, fortsatte Per Tellander.
Loppet som gäller är V75-5 och ska innehålla tolv hästar, men detaljerna kring hur spelet kommer att utformas ville inte ATG ge ut.
– Det återkommer vi till. Det jag kan säga är att det är en stor produktlansering, minst i paritet med ”Boost”, berättade ATG:s vd Hasse Skarplöth.

Rikstravet i samarbete med SHL
En annan nyhet är att Rikstravet stöps om och blir ett direkt samarbete mellan Svensk Travsport och de 14 SHL-klubbarna.
Det nya namnet blir ”Rikstravet Team SHL”.
– Det ger oss möjlighet att kommunicera med en ny sportintresserad publik. Förhoppningen är att det ska öppna dörrar för många nya människor att få känna på hur det är att äga häst, sade Svensk Travsports generalsekreterare Johan Lindberg och pekade på en undersökning från i fjol som visade att det finns 2,6 miljoner ishockeyintresserade personer i Sverige och 1,2 miljoner travintresserade.
Nya regler innebär att varje stall har två hästar istället för en och säljs i 1 500 andelar. Varje andel kommer att kosta 500 kronor med säljstart 3 oktober.
Av hästarnas prispengar kommer tio procent att fördelas mellan de två sporternas ungdomsverksamhet.
Tävlingen pågår mellan 1 december och 30 juni.

Bro Park slår upp portarna
Svensk Galopps vd Ulf Hörnberg visade upp den nya anläggningen Bro Park där bygget pågår in i det sista inför smygstarten 1 juni.
– Slutbesiktningen av läktaren sker på måndag eller tisdag. Avsikten är helt klart att rida, men hinner vi inte få klart så finns en reservplan att flytta tävlingarna till Jägersro.
Den riktiga invigningen av Bro Park sker med pompa och ståt 19 juni.
– Det känns fantastiskt att kunna presentera en helt ny och världsunik anläggning. Det här är något som verkligen kan hjälpa oss att jobba vidare med kundmålen: fler hästägare, fler spelare, fler publik. Det ger oss alla möjligheter att växa, sade Hörnberg om arenan som har 1 900 meters dirttrack, 2 100 meters gräsbana och på sikt ska inhysa 400 hästar. Slutnotan för bygget väntas landa mellan 600-700 miljoner kronor.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.