Obesegrat ekipage favoriter på V75

440

favorit v75 2015

Quantum Outlook avslutade 2014 med tre raka segrar i överlägsen stil.
Nu inleder den sjuårige valacken 2015 som favorit på V75.
– För mig spelar inte segermarginalen någon roll, bara det är mer än en nos, säger Axevallaamatören Eric Martinsson.

En gång tidigare har Quantum Outlook provat på hetluften på V75, det var för drygt 1,5 år sedan och hästen slutade då oplacerad, spelad till 152 gånger pengarna.
På lördagen kommer han att vara betydligt mer spelad och troligen favorit i lärlingsloppet, V75-4, tillsammans med rutinerade Frank Nilsson. Frank Nilsson som är obesegrad med hästen efter fem starter tillsammans.
På slutet har Quantum Outlook mer eller mindre vänt ut och in på motståndet i en härligt löpglad stil. Hästen ser ut att ha kul på travbanan.
– Han har samma inställning som vi, det är så det ska se ut. Det är roligt att titta på också, säger Eric Martinsson.

”Det berömda skorycket”
Axevallaamatören var med på telefon i fredagens populära V65 Direkt i TV12 och fick bland annat förklara succén med förvandlingsnumret som resulterade i tio pallplatser på 15 starter i fjol varav fem segrar.
– Det är en fin häst och har alltid varit. När vi fick honom i våras så smög vi igång honom, körde lite snälla löp, sedan gjorde vi det berömda skorycket och sedan har han bara utvecklats.
– Men senast körde vi med både skor och öppet huvudlag och det gick ju bra ändå men det är säkert en fördel om vi kan rycka skorna, det tror jag. Nu är målet att köra optimalt.
Quantum Outlook har vunnit mycket enkelt i sina senaste lopp.
– Det har stämt bra med löpningarna, han är väldigt explosiv och snabb. Även från start om man önskar det, men det är jättebra om de kan spara speeden lite. Jag gissar att Frank tar det lugnt från början, han är rutinerad och det ska man utnyttja, hans kyla, säger Eric Martinsson.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.