Onsdagsfräckis med Calle!

159

TILLISTUSING

I lördags vann On Track Piraten precis som jag förutspått. Dubbeln satt men oddset blev ju inte jättehögt då favoriten vann första DD. Men vinsten gör att jag går in och chansar med en riktig onsdagsfräckis.

I DD2 gör Maharajah  ”comeback”. Jag tycker för övrigt inte man ska kalla det för comeback men pressen menar ju att det är en sådan. I min mening är Hultmans upplägg riktigt trist för travsporten. Ska man tävla ska man göra det någorlunda kontinuerligt och inte bara stå och vänta på att ladda mot ett enda lopp. Maharajah kommer aldrig att fastna i mitt hjärta även om det är en fantastisk häst emellanåt.

Men spelmässigt känns det bra då jag ju aldrig skulle lägga ett dubbelspel på honom, men i och med att så många andra gör det så stiger oddsen på de andra hästarna i loppet. Och jag har hittat ett riktigt roligt chansbud i 1 Micciano Lung med Calle Lindblom i sulkyn. Hästen verkar vara i bra form och får garanterat ett bra lopp (om han inte hoppar i starten), förmodligen i rygg på Twigs Voici och eventuellt Checco Boko.  Dessa kommer nog att dra på i ett bra tempo och jag hoppas att luckan kommer på upploppet och då kan Micciano spurta ner allt.  När jag har ett så pass bra drag i andra DD plockar jag med samtliga i DD1, så att jag inte står där med lång näsa om nu Calle vinner andra. Lägsta oddset med Micciano står just nu i 185 ggr pengarna och kan nog ge över 1000 ggr med ”rätt” vinnare i DD1.

Onsdagens spel:

DD1: Alla 12

DD2: 1 Micciano Lung

12 kombinationer x 10 kr = 120 kr

Kvar efter onsdagens spel: 771 kr

 

Till sist

Vila i frid Klas Ingesson

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelVincennes vintermeeting och dubbel i afton
Nästa artikel139.000 till Kadett C.D. på Vincennes idag

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.