Passa Dig så inte TravMaffian kommer och tar Dig…….

704

Kanske vi kan börja hota våra barn med, om de vägrar äta bränd Blodpudding till middag tre eller varför inte smälla till med fem dar i veckan…
Mmmm.. vad har Mamma sagt passa dig så jag inte ringer till….åsså bläddrar man då lite småfebrilt i Trav & Galoppen, för där finns dom vecka efter vecka de Isfria årstiderna…
TravMaffian… Mörka kostymer, Vita skjortor, Dyra Solglasögon, Vinnande hästar och oftast inte så väldans stora leenden direkt…
Det är en sorts Maffia…Dom som ser lite ut som Don Corleone´s brorsöner…. sen finns det de som är så mkt läskigare….
Dom som finns på Riktigt… Här i vårt lilla land…i vår lilla sport *Gulp*
Tycker så rasande synd om de drabbade runt Ivarsqvick. Läs detta…
http://op.se/sport/kronikor/1.4683998-sa-har-kan-en-travpamp-kora-over-en-liten-amator
Tyvärr tror jag att det inte är första och absolut inte sista gången som man tar beslut runt Stugknuten liksom…kliar du min rygg så kliar jag din…
Gäller absolut inte bara Travsporten det här, men jag väljer att avgränsa mig lite just idag.
Vi har ju alldeles nu en liten skandal på min egen travbana Umåker, där det i en insändare går att läsa om hur det gått till på årsmötet och även i samband med Måldomarens avsked…är det sant så finns det sannerligen en del att städa framför VästerbottensTravsällskaps dörr oxå…. Värst är att jag är med där jag med…Känner rent att man får lov att ta sig en rejäl funderare på om hur man ska ha det framgent med det… Skulle ljuga om jag sa att det känns bekvämt 🙁
Har funderat på det här och jag tror att…knappast, knappast så är det bara på Umåker och Dannero som det rötas…
Vore väl inte otroligt om det förekommer lite grann här och litegrann där…
Tycker mig se på övriga platser i samhället att ju högre upp i en organisation man är desto oftare ramlar man över de som är en aningens grandiösa i sitt sätt…
Oponionen är väckt ur sin slummer verkar det som på facebook….
Har sett att Sociala medier inte får underskattas… och det ska bli rent lite spännande att se vad som händer i det här fallet…
Hoppas som minst att Ivarsqvicks ägare får sig ett 4-pris som tröstpeng och en riktig fet ursäkt…. Det här kunde vara deras ”OnceInALifeTimeMoment” som hästägare…
Man får inte vara hur vårdslös som helst med sina Kunder…för det är det Vi hästägare är, till alla er som jobbar med trav…gäller på Sekretariat, ST, ATG, Travtränare, Anläggning…Glöm för allt i världen aldrig det…..

Föregående artikelNästagångare 8 maj
Nästa artikelInför V86: En klar och en Joker

4 KOMMENTARER

 1. Man mår bara bra av att röras upp lite emellanåt….
  Kanske dags att köpa unghäst snart 😉 🙂 😀

 2. 1000-tack för stödet Bie…betyder mycket 🙂
  Jag ska fortsätta att vara uppriktig med vad jag tycker och hur jag tänker…
  Blir nog som bäst så…
  Keep up the good work 🙂

 3. Fortsätt att tycka, och att ha åsikter,,,, heder åt dig,!!!! tyvärr finns det alldeles för få som ” vågar”,,, men det finns för många ” nickedockor” som dessutom är seriekopplade, nickar en, nickar alla,,,
  Jag drar mig heller inte för att säga vad jag tycker, ibland säger man lite för mycket, men jag står för såna saker,,,åxå,,
  //Bie

 4. Tja… oss emellan… sånt här var en av anledningarna att sluta med trav. Att slippa uppröras över gubbväldets ministerstyre inom Svensk Travsport är himla skönt! (Sen ska jag väl erkänna att jag saknar tävlandet och travkompisarna – speciellt nu när våren är här…)

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.