Patrik Fernlund inför Grand Slam 75

302

Patrik Fernlund inför Grand Slam 75

Hallå där…
…tipsprofilen Patrik Fernlund som blivit med eget webb tv-program på atg.se. Dragen satt i premiären och nu siktar du in dig på söndagens omgång av Grand Slam 75 som går i Halmstad. Vad har du i kavaj-innerfickan?

– Den här veckan har jag bjudit in Halmstadprofilen Jan-Olof ”Molle” Molin och det återstår att se om vi kan fortsätta leverera som förra helgen.
Inför premiäromgången av ATG:s nya söndagsspel Grand Slam 75 hade du rätt om så väl spik som chansspik. Nöjd?
– Det var ingen högre utdelning men det går ju inte mer än att ha rätt. Tanken är att de här filmsnuttarna inför söndagarna inte ska vara så finkammade, mera stökigt och bökigt. Lite från min vardag, i en soffa eller kanske i stallet när jag är med mina hästar. Alltid med lite olika gäster varje gång – tippare eller aktiva. Och med massor av tankar.
Du har jobbat med tipsbiten på Solvalla under flera år men ses mycket på ATG Live numera.
– Jag trivs med mitt nya fokus och det är trevligt med ett eget program. ”Spelstund med Fernlund” heter det. Ett införprogram för de som vill ha tips inför söndagsomgångarna (läggs ut lördag eftermiddag vid 16.20 på atg.se och atgplay.se).
Vad är det attraktiva med det nya spelet?
– Det är ett utmanande spel där man måste gå på sina egna tankar eftersom man helst ska bli ensam med alla rätt och vinna 15 miljoner. Kryddar man med någon av kantbollarna i det här programmet och sätter några egna kan man vara en bit på väg i alla fall.
Vad kom du och Jan-Olof ”Molle” Molin fram till inför söndagen?
– Allt ska vi väl inte hinta om här men så mycket kan jag säga att både jag och Molin var väldigt överens om att bästa spiken kommer i GS75-2 i form av 7 Like A Star. Lutfi Kolgjini tränar och Kevin Oscarsson kör den här gången. En häst vi båda såg på Kalmar senast och den var väldigt imponerande. Sedan tror jag personligen på en häst i loppet efter 6 Dino Baggio i GS75-3. Det får bli veckans chansspik från min sida. Ett amatörlopp. Det är en fin häst, den har inte vunnit på sex lopp den gjort men det kan vara dags nu.
…och vad mera?
– Kanske att jag och Molin inte alls var överens om storfavoriten i avdelning sex, 1 Rubacuori Alca. Meningarna gick isär där.

Fotnot: På söndagen körs den andra omgången av Grand Slam75. Den nya spelformen ersätter V64 på söndagarna avgöras på två timmar (start kl.15.50) och en ensam vinnare med sju rätt är garanterad 15 miljoner kronor. Det är jackpot i Halmstad med 11 miljoner kronor i sjurättspoolen.

Föregående artikelRedéns stjärnhäst osäkert startande
Nästa artikel”Vågar garanteraatt den blir bra…”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.