Piraten plundrar SM-Bucklan!

208

TILLISTUSING

Förra lördagens tips gick inte riktigt som jag ville. Jag var ju helt rätt ute på Willmore Trot i första DD men i andra DD var jag istället helt fel ute…Hästarna innanför Mellby Toker var oväntat startsnabba och ”All-inJorma”  blev istället ”FoldJorma”.  Och från sjätte inner vinner man sällan sprinterlopp på V75. Övriga hästar som jag hade med var bara dåliga. Det är bara att ta nya tag.

I lördagens DD på Åbys SM-dag tror jag stenhårt på att ”världensbästaJohnny” styr hem SM-bucklan med On Track Piraten. Hästen har en sanslös form och den här tiden på året verkar vara perfekt för ”plundring”.  Hästen vann SM förra året och jag tror att han är ännu bättre nu.  Jag tror att Johnny kan vinna detta med en svart ögonlapp över ena ögat..

Lördagens spel:

DD1: Här tar jag med många eftersom jag spikar i andra DD. Min förstahäst är 3 High Stage.  Melanders form stiger och den här hästen har jag väntat på. Sen tar jag med 1 Junior Troy på läge och kusk. 2 Bear With Me kommer också från Melanders stall och gör alltid bra lopp. 5 Bear Dancer ska visst bara vinna detta men jag är inte övertygad. Kommer ändå med på DD för att få pengarna tillbaka om jag har fel. 7 Super Otto kommer från Melander även den och har visat färsk form. 6 Remeber My Name är en kanonhäst som kan vinna om han har minsta tur. 11 Rosso Pomodoro är också en kanon som ändå har lite tveksam form. Kommer ändå med på kusken. Till sist kan jag inte låta bli att ta med 12 Thrust Launcher.  Jag tror dock att Untersteiners stallform är lite på väg att ebba ut. Det innebär inte att hästarna är i dålig form utan mest att hans hästar inte ser riktigt lika ”övermänskliga” ut längre. Untersteiners hästar ska man ändå aldrig glömma just nu. Och från just spår 12 har hans hästar vunnit till 40 och 30 ggr pengarna i DD1 väldigt nyligen.

DD2:  Här tror jag att On Track Piraten bara vinner. Den form han visat gör att han bara kan köra fram och krossa vem som helst från dödens om det krävs. Favoriten 4 Mosaique Face tror jag inte alls på. Om han får ledningen så galopperar han förmodligen och annars blir han krossad av Piraten

Spel:

DD1: 1,2,3,5,6,7,11,12

DD2: 7 On Track Piraten

8 kombinationer x 10 kr = 80 kr

Kvar efter veckans spel: 809 kr

 

Kör hårt Johnny!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75, DD och SM på Åby
Nästa artikelFör barnens skull

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.