V75, DD och SM på Åby

451

TRAVDDBLOGGEN

DD-1 tycker jag är ett öppet lopp. 5 Bear Dancer är bra men sårbar som favorit. Jag tror att Junior Troy har en bra chans att gå segrande ur detta. Fyller ändå på med ytterligare tre hästar bakom: 2 Bear With Me, 6 Remember My Name och 10 Race Cowboyland. Bear With Me har väl samlat ihop till en seger tycker jag. Race Cowboyland kommer avsluta vasst men är beroende av att tempot blir högt.

DD-2 är Svenskt Mästerskap och jag tycker man har lyckats få ihop ett fint fält med några undantag. 4 Mosaique Face är favorit och jag tycker det är rätt. Distansen passar honom och jag tror han sitter i spets efter 500 meter och då blir han svårslagen. Men jag vill ändå dubbla med 1 Nahar som är hygglig från start och som kommer få en bra position. Möjligt att Bergh kör lite på chans men det känns som att Nahar är på G och då är han inte kul att möta över lång distans.

DD-1: 1,2,5,6,10
DD-2: 1,4
Min raka DD: 1-4
Min roliga DD: 2,10-1

9 Royal Fighter i V75-1 tycker jag måste med på kupongen. Kanske ingen toppform men han är så bra att han måste räknas ändå.
8 Calvin Borel och 11 Lover Face är garanterat de två bästa hästarna i fältet i V75-2 men de har även fått ruttna lägen. 4 Paparazzi M låter Witasp mycket uppåt kring, spännande. 3 Dixie Exclusive ska EVENTUELLT gå barfota runt om för första gången och det kan bli himmel eller pannkaka. Han har fått ett fint läge och med rätt resa har han en riktigt vass speed.
V75-3 är Sto-SM och jag tror 2 Eketorpets Tess sitter i spets och leder länge. Frågan är om hon kan hålla hela vägen. Riktigt tuff märr men nu möter hon riktigt tufft motstånd. 1 Recation ligger man ganska lågt med. Hon sitter i rygg ledaren eller tredje in som sämst och lär kunna ta en slant men vinna blir svårt. Då måste ledaren ha fått rejäl massage och dessutom hålla hela vägen till stretchen uppenbarar sig. Lyxstreck eller miljondrag.
V75-4 känns hopplöst svårlösligt. En eller alla.
V75-5 är SM för lärlingar och 3 Evens First Boy blir favorit. Giftig favorit men här kan det bli körning på flera händer. 9 Going Ville är veckans häst i ”Hästen är din” (där undertecknad faktiskt syns i hela tre sekunder ungefär under tiden som man visar klipp från åkturen som vinnaren fick :)). Going Ville får Oskar J Andersson i sulkyn och jag är inne på att ekipaget bara blåser ner övriga till slut.

Förärar Åby med ett besök imorgon så om någon skulle känna igen mig så får ni gärna hälsa 🙂

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelSebastians baneman går till Robert Bergh!
Nästa artikelPiraten plundrar SM-Bucklan!

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.