Populära Rikstravet återkommer 2015

155

rikstravet

Malin Löfgrens tiofaldiga miljonär Sanity är den bästa häst som kommit fram via tävlingen Rikstravet.Foto av LARS JAKOBSSON

Rikstravet återkommer 2015.
Med en hel del nyheter.
– Det är fantastiskt skoj att vi ska köra igen 2015. Suget efter Rikstravet är stort, säger projektledaren Henrik Högström på Svensk Travsport.

2014 år tog den populära formen att äga travhäst tillsammans paus efter fem år. Nu är det klart att tävlingen återkommer nästa år.
2 februari släpps andelarna till Rikstravet 2015. De olika stallen kommer den här gången att tävla mot varandra med två travhästar och två tränare i varje stall. Totalt finns 1 500 andelar per stall och priset är 500 kronor per andel. En annan nyhet är att andelarna kommer att säljas på nätet via rikstravet.se och inte som tidigare via ATG-ombud.
Totalt blir det nio stall fördelade över landet och hästarna kommer att vara varmblodiga travare i åldern tre till fem år.
Stallets tio bästa lopp när det gäller insprungna prispengar räknas i tabellen.
Precis som tidigare startar tävlingssäsongen för stallen 1 april och pågår till 31 oktober. Delägarna i stallet äger sedan hästarna till och med 2 november 2015, då hästarna säljs på auktion. Därefter delar delägarna på stallets insprungna prispengar under säsongen och på försäljningssumman från auktionen.
Vilka travtränare som får chansen att vara med i Rikstravet avslöjas i januari.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.