Räcker det inte med den travsport vi har?

14

SPELBLOGGEN

 

Det har nu gått ett tag sen mitt förra inlägg. Det beror helt enkelt på att jag behövde en liten paus. Men nu är jag tillbaka och idag tänkte jag totalt såga ATG’s nya skämt. Sitter nu i skrivande stund och kollar på ett virtuellt travlopp. Det kan mycket väl vara ett utav de största skämt jag någonsin vilat ögonen på.

 

Vi har trav. Vi har trav jämt. Varje dag. Sju dagar i veckan. Är inte det nog? ATG är så pass sugna på pengar att de lanserar spel på låtsashästar. Hur förtroendeingivande är det med tanke på hur mycket krångel och tjafs det redan är med allt? ATG tillsammans till exempel. Nog för att nytt kan vara bra ibland. Men detta är ett hån mot svenskt trav och mot oss spelare/aktiva. Gör om och gör rätt. Vi vill inte sitta och titta på legohästar som springer runt med Gotfrid Hansson i vagnen.

 

Är du som jag, en riktig travnörd som brinner för sporten. Då tar du avstånd från detta och spenderar inte en krona. Folk som spelar på detta är antingen spelmissbrukare eller totalt ointresserad av travsport.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.