Reijo: ”Det är min bästa segerchans”

77

Förra lördagen vann Shadow Woodland Gulddivisionen lekande lätt.

Nu hoppas Reijo Liljendahl på repris – för Nadal Broline.

– Det är min bästa segerchans på lördag, säger han.

På lördag avgörs travets elitserie V75 på Bollnäs.

Solvallaproffset Reijo Liljendahl reser dit med fyra hästar inom V75-ramen.

Sjuårige 2 Nadal Broline (V75-5) spelas till klar favorit i Gulddivisionen och Reijo Liljendahl hoppas på repris från förra lördagen, då Reijos Shadow Woodland vann just Gulddivisionen – lekande lätt.

”Han är värd en seger”

– Nadal Broline är min bästa chans inom V75 på lördag, säger Reijo Liljendahl och fortsätter:

– Han gick jävligt bra i Sundsvall senast tycker jag, jag hade 09,5 på honom sista varvet ute i tredjespår och det var riktigt bra. Han känns fortsatt bara bra efter det och jag tycker det ser bra ut.

I den första V75-avdelningen har Liljendahl två hästar till start, färske V75-vinnaren 2 Danne Edel och V75-kämpen 6 Nakoda Goj.

– Danne Edel gick väldigt bra i Malmö vid seger, han är nog som allra bäst när han får strida framme i ledningen. Han känns fortsatt fin efter segerloppet senast och han behöver inte vara helt borta på lördag heller, skulle han komma till ledningen igen så körs han där då han visat att han trivs bäst i den positionen, säger Reijo Liljendahl och fortsätter:

– Nakoda Goj har bra utgångsläge och bra form, jag tycker inte han haft det rätta flytet en längre period nu, om man ska gnälla. Han kom loss sent i Årjäng och sedan har han hamnat lite bökigt på det. Om det är någon häst som är värd en seger så är det han.

Strul senast

Du har även 3 Calle Laday (V75-6) till start, kommentar där?

– Blev det strul för i volten senast och han tålde inte det och slog ihop kort efter start, det loppet är bara att glömma. Jag tycker annars att han är på väg uppåt i form och han är inte så tokig faktiskt. Han är rätt bra från början och skulle han komma till ledningen så tror jag inte att han är helt borta, säger Reijo Liljendahl.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.