Reijo startar eget

224

reijo_startar_eget

Reijo Liljendahl startar eget.
– Jag har fått ett positivt svar av Svensk Travsport till min licensansökan som ska behandlas 13 mars. Jag börjar med ett stall med 24 boxar på Julmyra gård, säger 57-åringen.
För en vecka sedan lämnade Reijo Liljendahl sin anställning som försteman hos Stig H Johansson efter 35 år.
Reijo Liljendahl sade upp sig på stående fot och blev en stor ”snackis” i trav-Sverige.
Nu är det klart att Reijo Liljendahl siktar på en egen tränarrörelse och han kommer att hålla till på travträningsanläggningen Julmyra gård i Heby.
– Det är en anläggning med rätt förutsättningar. Det finns en strålande tusen-metersbana rundbana med bevattning, sandbana, ett par rakbanor, upplyst skogsslinga, backar med mera. Det här kommer att bli bra, säger Reijo Liljendahl.

Har du klart med hästar?
– Det vill jag inte gå in på ännu. Vi börjar med 24 boxar och sedan förhoppningsvis kommer vi att bygga ett stall på det sätt jag vill ha det. Jag har planerat grunderna. Att jag blir tränare är för att jag vill stå för hästarna med mitt eget namn. Jag känner mig fortfarande hungrig och vill arbeta.

Kommer du att köra lopp?
– Nej, inte mer än kvallopp. Vi kommer att anlita olika kuskar.

Lars-Ove Pettersson

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.