Religiös upplevelse

196

Nu ska jag försöka skaka liv i mitt bloggande igen. Hösten brukar kunna vara en givande årstid för lömska dubbelspel. Har nog genom åren haft mest framgång under september och oktober och siktar givetvis på att vidmakthålla resultatet.

Har personligen inte besökt en travbana på så länge nu att jag knappt kommer ihåg om man kör i en oval eller i en åtta. Ni vet en sån där som man byggde bilbanan i när man var liten. Hur som helst så har jag klart för mig vilka hästar som kommer först till mållinjen och mina funderingar är dessa.

DD1: Rite Key och Kalypso Face fick se sig slagna av Halleluljamoment som 25/8 skrällvann från spår 12 till typ 21 gånger pengarna. Trots bättre läge för Kalypso och Rite Key idag så väljer jag bort dem. Tror benhårt på Halleluljmoment men garderar med innerspåret. Främst för jag tror den håller ledningen men också för att jag är lite tveksam på formen på övriga intressenter.

1,8

DD2: Caballion får Erik i vagnen vilket i folkmun besjungs i lyriska ordalag. Jag kan väl nynna med lite svagt men får ingen direkt religiös upplevelse. Hästen är ju långt ifrån förra årets prestationer. Gör ingen analys utan nöjer mig med att inte strecka. Nästan sjuttio procent känns omotiverat. Nahar går också bort bara för att jag inte blir klok på den hästen. Jag chansspikar istället Highlight Brizard.

12

Nicklas Svalmark

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.