Revansch för Réden

215

revansch_reden_v64

Efter fiaskoartad V75-lördag i Sundsvall var Daniel Redén åter en vinnare på söndagen.
Hemma på Solvalla styrde han Twigs Tiffany till imponerande triumf.
– Nu njuter vi! sa Redén
När Daniel Redén kom till Bergsåker på lördagsmorgonen fanns det inga boxar åt hans tre V75-hästar. Efter väntan lyckades man stuva in hästarna i ett stall men uppladdningen var allt annat än idealisk och när loppen väl kördes blev det en femteplats som bäst.
– Det var rent ut sagt bedrövligt med tanke på hur länge man laddar inför ett V75-lopp. Vi har långsiktiga planer för våra hästar och då vill man ju att de på banan också sköter sitt jobb.
Daniel Redén är emellertid inte typen som hänger läpp någon längre tid och det gick inte att ta miste på hans glädje efter att Twigs Tiffany utklassat sina konkurrenter i V64-spelets inledande avdelning. Hästen kom till start med tre raka ettor i resultatraden och efter att planenligt ha kommit till ledningen blev fjärde raka segern närmast en defilering. I sista sväng lättade Daniel Redén på tömmarna och då trampade det sexåriga stoet enkelt ifrån sina förföljare. I mål skrevs segermarginalen till nio längder.
– Jag ryckte skorna runt om i dag och det var ett tag sedan hon gick så. Jag vet inte hur fort det gick sista varvet men det var åkandes. Hon är riktigt fin för dagen, sa Redén och tillade:
– När vi köpte henne hade vi planer på Stoeliten men sedan kom det sjukdomar och skit. Men nu börjar hon växa in i klassen och jag tror att hon kommer att hävda sig väl där.
Övriga V64-lopp vanns i tur och ordning av Miss Golightly, Parfait d’Amour, New York U.S., Frisco Flame och Jones. Utdelningen för sex rätt landade på 3 194 kronor.

Ola Johansson

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelBjörn Lindblom tillbaka i Sverige
Nästa artikelPrickade in V75 för andra veckan i rad

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.