Runt om

216

Undra hur präktig man anses vara om man går på sin sons skolavslutning. Jag funderar nämligen på att göra det, men vill ju inte sprida ett onödigt rekorderligt sken över mitt ego som skulle kunna reta eventuella läsare. Det vore ju förskräckligt. Bäst att fundera en extra gång innan jag bestämmer mig.

Björlifaks var min spik i DD1 igår. Skötte sig ju utmärkt. Hade streck för Youpie och Ungkarlsdrömmen i dd2 och 20 gånger insatsen var ett faktum. Satt tyvärr på ett präktigt tåg som plöjde genom obygden och det var en högst bristfällig kontakt med Internet under resan så jag kunde inte blogga. Får väl hoppas att kunna leverera några präktiga idéer till ikväll istället. Även om travet kommer vara lite i skuggan av Sverige – England.

Dåligt påläst är jag men har för mig att Arvika har 800 metersbana och att upploppet bara är drygt 100 meter. Spontant känns det som att man bör sitta i ledningen innan det vankas avslut. Ändå smäller jag in 10 Voodoo Hornline som tipsetta. Skippar Cash Vinning Vita och Conrads Garland och plockar istället med Persos Seaman och Finders Keepers bredvid min omotiverade förstahäst.

3,7,10

I andra vinner Hobnob på lätta ben hur loppet än körs. Runt om Goop!

5

Tre kombinationer som vi med gårdagens smaskiga vinst kan lägga en skaplig slant på.

Nicklas Svalmark

Föregående artikelInför V75: Hultman väljer den vackra vägen
Nästa artikelV75 Boden 16 Juni 2012

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.