Sent omsider: Axevalla DD

25

dd-tips dd-blogg

Tänkte jag skulle hunnit lägga ut detta tidigare idag men så blev det inte som ni ju märker. Har precis kollat reprisen av Falcon Håleryds lopp på Vincennes. Han trivs verkligen bra på kolstybben och han ser faktiskt bra ut! Han kan se rent bedrövlig ut i värmningen på de svenska banorna och han är ju inget tekniskt under i loppen heller. Men på Vincennes trivs han och gör det mycket fint, kul!
Såg även dagens mest intressanta lopp sett till deltagare och klass. Grupp II loppet Prix Ovide Moulinet vanns av Aladin d’Ecajeul och Eric Raffin även om det såg en smula märklig ut på upploppet när Raffin vred ut till attack och med stor enkelhet klev förbi Athos des Elfes som blev diskad. Man kollade även på Aladin d’Ecajeul men han klarade sig.

I DD-1 tänker jag strecka en kvartett och står över favoriten 12 Raggamuffin som jag tycker är för betrodd från det läget. Visserligen nedstruken ett spår men jag vill ändå inte betala för honom. 3 George Sånna, 5 City Of Peace, 7 He’s A Diffacolt och 9 Ipod får chansen.
I DD-2 hade jag tänkt spika 8 Mr Opal men han kommer troligtvis inte köras alltför offensivt idag så jag dubblar med en småintressant skräll i 4 Liseux Booze som kanske kan överraska i ett halvljummet sällskap. Jag är iofs ändå inne på att Mr Opal är ett par klasser bättre än detta motståndet men det kan fattas en del i honom och då hoppas jag Thomas Dalborg kan överraska.

DD-1: 3,5,7,9
DD-2: 4,8
Min raka DD: 7-8
Min roliga DD: 3,5-4

10 Tortens Prince i V64-3 är inte så tokig. Streckad på endast tre procent just nu. Värd ett streck för den som tar med några i det loppet.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.