Vivo Per Lei trivs hemma på Jägersro

30

vivo per lei

Lars I Nilsson kunde räkna in en V75-dubbel i lördags. Nu hoppas han på fler segrar när V86 avgörs hemma på Jägersro. Foto av LARS JAKOBSSON

Två V75-segrar till stallet i lördags.
Lars I Nilsson har inlett året starkt och inför onsdagens jackpottävlingar på V86 tror han mest på en häst som älskar hemmabanan.
– Vivo Per Lei har tagit samtliga sina tio segrar hemma på Jägersro. Han har form och läge för att vinna ett sådant här lopp, säger Jägersrotränaren.

40 nya Volvo V70.
400 treveckors-semester i Thailand.
Eller 300 000 Big Mac-hamburgare.
Det är något man kan göra om man blir ensam med åtta rätt på V86 den här veckan.
Vad skulle du göra om du vann tolv miljoner kronor på trav?
Vi ställde frågan även till Jägersrotränaren Lars I Nilsson.
Svaret kommer blixtsnabbt.
– Då köper jag ett eget ställe.
Var?
– Här hemma i Skåne så klart, den vackraste platsen på jorden.
Är du en spelare?
– Nej, det kan jag inte påstå. Jag är en sådan som spelar för mycket med hjärtat och inte med hjärnan – och då vinner man inga pengar.

Har bruksform
Lars I Nilsson har drygt 60 hästar på sin träningslista och bra snurr verksamheten. I lördags blev det en V75-dubbel vid tävlingarna i Kalmar genom Flex Lane och Dreams Take Time.
– Jag skulle inte säga att vi har toppform på stallet, det handlar mer om bruksform. Vi har många hästar och många som leverarar jämnt. Vi har vunnit 20 procent av starterna i år och det har även blivit en del pengar inkört.
– Jag tycker vi har hästar som duger gott i den bruksform vi har och senare i år hoppas jag vi ska kunna ha ännu bättre perioder, säger Lars I Nilsson.

Tio segrar på Jägersro
Jägersrotränaren har en trio till start inom V86-spelet som den här veckan avgörs på Solvalla och på Jägersro. Lars I Nilssons hästar startar på hemmabanan.
Mr Hot Shot (V86-3) är en go häst som lyfter sig när det är tävling. Han kan vara stapplig och rullig träning. Han var fin i jobb i tisdags men så skodde vi honom på onsdagen och sen var han smygrullig i jobbet efter. Jag tror han skärper sig nu när det är allvar.
Easy Arrow (V86-5) gjorde det bra senast och överraskade som trea. Hon har hygglig form men har svårt att vinna lopp. Hon är beroende av hänglopp och har medhängar-karaktär.
Vivo Per Lei (V86-7) har också bra form för dagen. Han felade senast och tappade travet till slut. Jag hade lättat honom i balansen, tunnare aluminiumskor och inga sulor. Han var jättefin i jobb i dag (måndag) och har form och läge för att vinna ett sådant här lopp. Jag tror att han är bästa chansen av mina. Det här är en riktigt rejäl häst som dessutom alltid går bra hemma på Jägersro. Han har tagit samtliga sina tio segrar hemma på Jägersro.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.