Skor eller inte när V75 avgörs på Färjestad?

74

Vinterns barfotaförbudet är över och landets travtränare rycker skor till höger och vänster.  Men går det att köra barfota när V75 på lördagen avgörs på Färjestad.  Det tror inte hemmaprofilen Mikael J Andersson.  - De är jäkligt duktiga om de får till en barfotabana, säger han.  Plusgrader och blötsnö ena dagen. Frysgrader den andra. Den här årstiden är utmanande för banarbetarna på travovalerna och med tanke på väderleken tror Mikael J Andersson att det kan bli svårt att tävla hästarna utan skor när V75-cirkusen kommer till Karlstad. - Det har kommit blötsnö och det ska fortsätta med det och sedan ska det frysa på. Banan kommer väl vara körbar men jag tror att det kan bli svårt att få någon riktig ordning på den.  Bästa hästen i loppet Krävs det skor på hovarna är det inget som missgynnar duon som Mikael J Andersson kör inom V75-spelet. Pär Hedberg-tränade toppstoet Southwind Feji (V75-2) har tagit 18 av 20 segrar med skor. Är det något som oroar för hennes del är det att hon inte har visat någon blixtrande form i sina senaste starter. - Hon kanske inte har varit riktigt så bra som hon har varit tidigare men sitter formen bara lite så måste jag så klart tro att vi kan vinna. Det är 40 meters tillägg och det är alltid tufft att ta in men häst mot häst är hon bästa hästen i loppet.  Formstarkt skrällbud Mikael J Andersson tränar själv Alize Katzner (V75-5) som ståtar med två raka segrar. Totalt har hon vunnit fyra lopp och varje gång har hon haft skor på hovarna. - Hon är tippad sist överallt och det tycker jag inte att hon ska vara. Hon har avgjort kanonbra två gånger i rad. I och för sig i lite enklare gäng men senast skulle det vara bra hästar med och de bara blåste hon till. Med en smyglöpning kan hon vara trea-fyra.  Ola Johansson, Kanal 75

Vinterns barfotaförbudet är över och landets travtränare rycker skor till höger och vänster.
Men går det att köra barfota när V75 på lördagen avgörs på Färjestad.
Det tror inte hemmaprofilen Mikael J Andersson.
– De är jäkligt duktiga om de får till en barfotabana, säger han.

Plusgrader och blötsnö ena dagen. Frysgrader den andra. Den här årstiden är utmanande för banarbetarna på travovalerna och med tanke på väderleken tror Mikael J Andersson att det kan bli svårt att tävla hästarna utan skor när V75-cirkusen kommer till Karlstad.
– Det har kommit blötsnö och det ska fortsätta med det och sedan ska det frysa på. Banan kommer väl vara körbar men jag tror att det kan bli svårt att få någon riktig ordning på den.

Bästa hästen i loppet
Krävs det skor på hovarna är det inget som missgynnar duon som Mikael J Andersson kör inom V75-spelet. Pär Hedberg-tränade toppstoet Southwind Feji (V75-2) har tagit 18 av 20 segrar med skor. Är det något som oroar för hennes del är det att hon inte har visat någon blixtrande form i sina senaste starter.
– Hon kanske inte har varit riktigt så bra som hon har varit tidigare men sitter formen bara lite så måste jag så klart tro att vi kan vinna. Det är 40 meters tillägg och det är alltid tufft att ta in men häst mot häst är hon bästa hästen i loppet.

Formstarkt skrällbud
Mikael J Andersson tränar själv Alize Katzner (V75-5) som ståtar med två raka segrar. Totalt har hon vunnit fyra lopp och varje gång har hon haft skor på hovarna.
– Hon är tippad sist överallt och det tycker jag inte att hon ska vara. Hon har avgjort kanonbra två gånger i rad. I och för sig i lite enklare gäng men senast skulle det vara bra hästar med och de bara blåste hon till. Med en smyglöpning kan hon vara trea-fyra.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 Funderingar med Janne Jackpot inför Färjestad
Nästa artikelEftersnack Criterium de Vitesse 2019

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.