Spets och slut på V75?

330

spets och slut v75

Hallå där…
…Michael Wallin, sportchef på Sundbyholmstravet, som på lördagen bjuder in till V75-tävlingar med en jackpot på 44 miljoner kronor i sjurättspotten. Du avviker lite från tipskollektivet och tar ställning i den första avdelningen.

– Ja, jag tror stenhårt på 5 Food Money (V75-1). Utmanaren 2 Time Machine är en bra och startsnabb häst men Food Money är nog snabbare ändå. Hästen har dessutom ett femtespår bakom bilen vilket är vasst enligt statistiken.
Ni travar i Eskilstuna i dagarna två och arrangerar V75 både lördag och söndag. Finalerna i unghästserien Breeders’ Crown fyller nästan hela omgången på söndagen.
– Det är sjunde året i rad vi får arrangera finalerna och sättet vi byggt upp arrangemanget på har mottagits väldigt positivt. Jag måste lyfta fram teamet. Det är så jävla kul att jobba på Sundbyholmstravet!
Bästa hemmachanserna till lördagen?
– Jag tycker att vi har två hästar med ungefär jämngoda chanser: Jim Oscarssons 12 Dewey Luvs Britt (V75-5) och 10 Carpenter On Tor (V75-6).
Om vi går till söndagens Extra V75 – bästa hemmachanserna där?
-Vi har två fina chanser i Breeders’ Crown-finalerna. 2 Xenia G.T. (V75-1) imponerade verkligen från ”dödens” i sin semifinal och är given. 3 Danielle (V75-3) har bara vunnit två lopp i livet men det har varit två segrar i september och oktober från spår elva och tolv – två omöjliga startspår egentligen. Hon är kvick ut och av rapporterna jag fått är hon bäst i ledningen. Med tanke på spurten senast på Solvalla skulle jag vilja se henne i spets. Jag säger SOS (Spets och slut)!
Söndagens bästa V75-spik då?
– Jag tippar i programmet och ibland ändrar man åsikt under veckan. 15 Lotuscherie (V75-5) har vuxit fram som den bästa spiken. Jag tror att hon är tuffast i det loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75

 

Föregående artikelDynamit på Halloween..?
Nästa artikelLite garanterade pengar till ”Min stora dag”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.