Dynamit på Halloween..?

201

TILLISTUSING

Onsdagens spel är ett sådant som man får räkna in som ett ”hyggligt torskspel”.  Min spik Micciano Lung vara bara tvåa till 41 ggr pengarna. Checco Boko var ju lysande för dagen och gick inte att stoppa. Men Micciano slog ändå Maharajah med en hel längd till slut. Som sagt, lirar man inte sådana när man har feeling så vinner man inte heller de stora pengarna.

I lördagens DD tror jag inte på något oddsrekord utan det gäller nog att försöka få hem så mycket som möjligt av DD-potten. Jag har ett par roliga drag och skulle det bli optimalt så kan det bli ett hyfsat odds i alla fall.  I DD1 tror jag bara att två hästar kan vinna så jag tar de bägge.  I DD2 har jag några riktigt roliga drag och här ”målar” jag på rejält.

Lördagens spel:

DD1: Jag tar givetvis med Robert Berghs 3 Montdore som nog är den naturliga vinnaren. Jag garderar med 8 Diego M Boko som jag fått en bra känsla för. Jag tror att loppet är heltäckt med dessa två.

DD2: Här hoppas jag mest på 11 I am Dynamite som Camilla Colliander kanske kan styra in i spurten om de andra kör för hårt. Sedan måste 9 High Stage med då jag jagat den länge och motståndet känns lite lättare nu. Nästa roliga som ska med är 8 Bear Dancer som Goop kanske kan köra hårt framåt med, kanske t.o.m mot ledning.. 3 Trailing Edge kommer också med. Det känns mest troligt att denne kommer först fram till ”clownen” och får överta ledning, Till sist tar jag även med 6 Quality Questioned  och 10 Coldtown men jag hoppas dessa inte gör ett bra lopp. 4 Lheriter chansar jag bort. Det luktar dödens för den.

Lördagens spel;

DD1: 3,8

DD2: 3,6,8,9,10,11

12 kombinationer x 10 kr = 120 kr

Kvar efter lördagens spel: 651 kr.

 

Lycka till !

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelEskilstuna DD och V75
Nästa artikelSpets och slut på V75?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.