Eskilstuna DD och V75

552

TRAVDDBLOGGEN

Varit helt av banan ett par dagar pga av något elakt virus så jag har inte fokuserat så värst mycket på travet utan det har mer varit lite självömkan och filmer, jag är ju trots allt man 😉 Men nog ska vi försöka ta tag i denna helgen och också och vi börjar med lördagen.

Streckar tre hästar i DD-1: 1 Linus Wibb, 9 Nearly Nine Feet och 10 Carpenter On Tor. Står över favoriten 3 Montodore då jag tänker spika 10 Coldtown i DD-2. Linus Wibb gjorde det riktigt bra senast och häxar inte läget så känns han klar. Skulle Jorma köra fast så kan skrällarna Nearly Nine Feet och Carpenter On Tor utmana.

DD-2 har jag redan skrivit att jag spikar Coldtown och det är för att jag tror det kommer bli lite tempo där framme vilket gynnar Coldtown. Tycker han är bästa hästen i fältet och detta ska han vinna.

DD-1: 1,9,10
DD-2: 10 Coldtown
Min raka DD: 1-10
Min roliga DD: 9-10

I V75-1 tror jag många väljer att spika 2 Time Machine eller låsa med 5 Food Money och Time Machine. Jag tänker dock ta med 3 Overtaker By Sib som man var väldigt nöjd med inför senaste starten då han dessvärre inte klarade av omstarten. Distansen är ett plus och klaffar det lite på vägen så blir jag inte förvånad om ”Sibbe” springer förbi dom till slut.
Lite förvånad att 12 Sylvester America är favorit i nuläget i V75-2, hade hoppats han skulle vara runt 10%. Känns som ett öppet lopp med många vinstkandidater. Streckar man på lite ska man inte glömma 8 Hagentoy som är riktigt bra.
Är lite inne på att 5 Chelsea Boko vinner V75-3. 3 Oasis Bi är riktigt fin och man kör för spets men jag blir faktiskt inte totalt överraskad om Chelsea Boko skulle knäcka honom från dödens.
Har tidigare hyllat Rickard Svanstedt som en duktig kusk och nu för han chansen bakom storebrorsans 4 Lasken Palema i V75-5. Han ska vara rätt så kvick ur volten och får han ledningen så körs han där. Kan väl vara en kul spik för den halvmodige 🙂

Återkommer under morgondagen med söndagens tips.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelStig H:s stipendium 2014 till Oskar och Preben
Nästa artikelDynamit på Halloween..?

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.