Stefan Hultman gick genom isen

214

Stefan Hultman gick genom isen

Stefan Hultman gick genom isen utanför sin brygga på Ekerö när han på tisdagen räddade sin hund.

Travtränarikonen Stefan Hultman, numera trav- och tipsexpert i ATG Live och på Solvalla, fick ett ofrivilligt vinterbad när han gav sig ut på isen för att rädda sin åttaåriga schäfer.
– Jag var nere vid bryggan för att fixa en grej och hunden sprang ut på isen och isen brast. Jag tänkte att jag måste ut och försöka få tag i nackskinnet på hunden men då sa det bara plopp, berättar Stefan Hultman som tack och lov befann sig på så grunt vatten att han bottnade.
– Jag fick vatten upp över midjan och jäklar vad kallt det var. Jag är inte den smidigaste och det tog en bra stund innan jag hade fått upp hunden och kommit upp till husen. Då hoppade jag i sängen och drog duntäcket över mig.
Både hund och husse klarade sig med blotta förskräckelsen och på tisdagskvällen delade Stefan Hultman som vanligt ut spelförslag till Solvallas besökare.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Samma kuskar i alla avdelningar utom en
Nästa artikelGlobal Withdrawl fortsätter att vinna

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.