Stefan Melander tvekar fortfarande

69

Stefan Melander tvekar fortfarande

Nuncio kommer inte att starta i helgens storlopp Prix du Bourbonnais i Paris.
Stefan Melander tvekar fortfarande över hur han ska göra med sin stjärna.

2016 års elitloppsvinnare Nuncio anmäldes aldrig till söndagens stora slag Prix du Bourbonnais på Vincennes.
Franske favoriten Bold Eagle är däremot med på den första preliminära listan till loppet som ska bli definitiv torsdag förmiddag. Så även ett koppel av Solvallatränaren Daniel Redéns hästar.
Prix du Bourbonnais är det andra B-loppet av fyra inför Prix d’Amerique där de tre första hästarna i mål är garanterade en plats i det stora loppet.
Stefan Melander väljer att inte åka ner till Frankrike den här gången heller utan tar sikte på ett lopp på Solvalla V86 onsdagen 13 december: Gösta Nordins lopp över 2140 meter med autostart.
– Det finns två andra lopp som kanske passar bättre i Paris i vinter, vi får se hur det blir, sa Stefan ”Tarzan” Melander på Solvalla under söndagen.

Nästa chans på nyårsafton
De två sista förberedande B-loppen inför Prix d’Amerique Melander syftar på är Prix de Bourgogne (31 december) och Prix de Belgique (14 januari).
Daniel Redén anmälde sex av sina hästar till söndagen. Trion Propulsion, Lionel och Wild Honey kommer med. Call Me Keeper, Caid Griff och In Vain Sund lär få svårare att ta en plats i loppet.

Föregående artikel”Ingenting som man direkt är jättestolt över”
Nästa artikelExperten: ”Litar fullt ut på honom – spik”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.