Stenströmer har tre till start på V75

26

image-10

Hallå där…
…Ulf Stenströmer, som stryker Baroness Boko från ett av lördagens V75-lopp men har tre andra hästar med i veckans omgång.

– Hon var nog min bästa chans. Men det är djur vi håller på med och jag tror att hon bara har vrickat sig när hon gått i hagen eller så.
Betygsätt chansen på dina återstående hästar i omgången på en skala ett till fem.
– Det är dåliga lägen på alla tre som så klart sätter ner chanserna. Jag nöjer mig med att sätta en trea på allihopa. Samtliga kan vinna men det måste klaffa. Så kan man uttrycka sig.
Vad säger du om 7 Royal Prince i V75-3?
– Jag vill helst inte sätta någon först men kanske, kanske har Royal Prince lite plus då. Han har gjort allt rätt på slutet men möter 12 Mellby Cheeky som jag har respekt för och läget är ju riktigt dåligt för hans del. Jag är i alla fall jättenöjd med vad han gjort hittills och jag ser bra utveckling i honom. Han känns stark och rejäl och har ju haft krafter sparade i två raka sedan han kom till mig.
Så det är bara läget som gör dig tveksam?
– Jag har ingenting att klaga på, förutom just spåret då. I V75 får det inte vingla allt för mycket från start för att det ska gå vägen. Jag har förberett för att vi ska köra honom barfota bak i den här starten och lätta honom fram, det kan nog göra honom rappare.
I lärlingsloppet hoppar Tino Ärling upp bakom 9 Seven Jersey .
– Seven gjorde det bra bakom två bra hästar senast. Fördelen med bakspår är att han inte behöver ödsla något i starten som han ju fick göra senast. Annars hade jag önskat ett spår där framme med honom. Jag får se hur vi gör med balansen. Ett bud, men det måste stämma.
Slutligen 9 Network Broline i V75-6?
– Hon duger bra i den här klassen men hon är väldigt startsnabb och bakspår var inte alls det jag önskade. Hon gör i alla fall inte bort sig. Inga ändringar.

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.