Stjärna från himlen eller Highway to Hell

189

Berlusconi är dömd! Italiens typ 20 år långa följetong med korruption, småflickor och allmänna politiska skandaler kunde kanske få ett slut. Men det är väl inte troligt. Silvio har ju snirklat sig ur både det ena och det andra genom åren och kommer väl ganska sannolikt att hitta ut även ur detta skattesnår. För mig kommer han alltid att vara en gubbsjuk playboy slash mediamogul och min högst onyanserade bild är att han inte skall i finkan utan att han behöver vård. Och den kunde han gott finansiera själv med tanke på vad han lyckats roffa åt sig under åren. Jag tror mig minnas att någon en gång kastade en miniatyr av en kyrka i ansiktet på Berlusconi och som träffade så genialt att han knäckte näsan och skadade tänderna. Tror det vare en mentalpatient och det är ju lite skojigt utifrån perspektivet att det krävdes en galning för att se Silvios idiotier. Hur uppenbart är det inte att en person som äger typ hälften av ett lands tvkanaler inte också ska vara landets ledare. Ordet jäv känns svagt i sammanhanget.

På Rommetravet hittar jag en Stjärna från himlen och en väg till helvetet. Kan ju vara en beskrivning på Berlusconis karriär. Streckar dem båda hur som helst. Kan inte heller gå emot favoriten.

3,11,12 (DD2)

I DD1 kör jag på Brave Run som förstahäst trots läget. Lite skräll på den och det skulle smaka mumma. Tar också 2 Ajlexes Daylight som står bra till och förmodligen kommer sitta i ledningen tidigt.

2,8

3,11,12

Go Fredag på er

Nicklas Svalmark

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.