Större Stålar

213

SVALMARK

Det kan mycket väl bli en rak 1-9 på dubbeln idag och det får man knappt tjugo gånger degen för. Helt okej och ett spel som jag direkt lägger. Men samtidigt vill jag också ha en bong som skälver av möjligheter till lite större stålar.

Hemmakusken Bengt Nilsson som sitter upp bakom The Candyman har en segerprocent på femtio. Fina siffror kan man tycka, men han har bara kört två lopp i år och då får ju siffrorna givetvis en annan dignitet. Jag gillar att ha med ett hemmahopp men blir en aning tveksam att hästen skall hålla på V75 och tror jag avstår. Får söka vidare efter en skräll. När jag läste startlistorna i torsdags kväll, en aningen drucken efter utsvävningar med jobbet, fick jag en känsla för Search Launcher. Untersteiner står ju illa till från bricka 8, men jag anar att den allmänna övertygelsen i startfältet är att om Havbergs Mimi får hållas i ledningen blir hästen svårslagen. Därför kommer det vara ett ruskigt tempo inledningsvis och spår 8 kanske inte behöver vara så illa. Den kommer absolut med. Tar också Angelice Coger och Real Showman. Detta med samma motivering.

1,7,8,9

Är ganska övertygad om att Tion Medon Sisu inte vinner DD2. Min stålar ligger på New Line. Men jag tycker att jag har råd men en gardering och fastnade för innerspårets Marlin Jet. Har försökt att läsa på lite om hästen men får mest motsägelsefulla upplysningar. Vissa anser att den är  snabb ut som en punkterad traktor och andra att den sitter i täten lika lätt som om den gamla hedershästen Pion mött ett gäng vitlöksmarinerade Vinbärssnäckor. Jag vet inte, men blundar och streckar.

1,9

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Den här gången ser jag ingen anledning att släppa
Nästa artikelJanne Jackpot i Halmstaden

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.