Strategiskt spelande för en positiv avkastning

225

En intressant uppsats angående spel på fotbollsmatcher damp ner i mailboxen häromdagen. Jag insåg omedelbart att det borde finnas ett ganska stort intresse för texten och beslutade mig för att lägga ut den här. Killarna som skrivit den tar gärna emot reflektioner och tankar kring sitt alster. Droppa det som kommentarer här i bloggen eller maila på så ser jag till att de får eventuella kommentarer skickade till sig.

Uppsatsen heter ”Strategiskt spelande för en positiv avkastning”.

Håll till godo.

Strategiskt spelande för en positiv avkastning

Skall justera min egen rankmodell en aning. DD1 satt ju som andrarankad och en allt för avgörande poängviktning av galopprocenten sänkte nr tre i DD2 till en allt för låg rank. Arbetar på en ny viktning och ser redan vid en liten justering att hästen kommer upp på en klar tredjerank. Slarvigt av mig. Men jag lär mig långsamt.

Nicklas Svalmark

Föregående artikelOch Vinnaren Är………..
Nästa artikelInget Prix de France för Maharajah

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.