Succén: Hjälpte läsarna till vinst på 16 800 kr

18

Trav365:s expert satte alla åtta rätt i vår liverapportering

1 av 3

Trav365:s expert Carl Wangle.

TRAV25 januari 2018 10:10

V86 avgjordes på Åby och Solvalla under onsdagskvällen.

Då hjälpte Trav365:s expert Carl Wangle läsarna till alla åtta rätt och en vinst på 16 884 kronor.

– Jag försöker alltid att lita på mitt sätt att spela och tro på mina idéer, säger experten, som satte fullträffen i Trav365:s liverapportering.

Sportbladet Trav365 ger läsarna de hetaste travnyheterna, de djupgående intervjuerna och de vassaste tipsen – i både text och i tv-format med Sportbladets V75-tv – varje vecka.

Och det ska givetvis löna sig at ta rygg på våra tips.

Som under onsdagens V86-tävlingar.

Trav365:s expert Carl Wangles tipsförslag i vår liverapportering prickade in alla åtta rätt efter att 6 Tiger Williams och Kaj Widell satt nosen först i den sista avdelningen. Totalt gav systemet 16 884 kronor till alla läsare som valde att rygga expertens tips.

– Jag försöker alltid att lita på mitt sätt att spela och tro på mina idéer. Det gäller att gå emot strömmen för att vinna i längden. När jag tror på en häst kan ingen i hela världen få mig att ändra mig, om hästen inte bryter benet i uppvärmningen eller nått, säger Carl Wangle.

”Det är alltid prio ett”

Vad var nyckeln till åtta rätt?

– Att spikarna vann helt överlägset. Det är alltid prio ett när jag försöker analysera omgångarna, att hitta de som bara vinner. Just på V86 i går tyckte jag att Ready Ribb hade en superchans och så förstod jag faktiskt inte hur Global Raceway inte kunde vara större favorit. Så, där krånglade jag inte.

– Sedan trodde jag mycket på skrällen Tiger Williams i den sista avdelningen, hästen gynnades av en strykning och så vet jag hur bra form Hans R Strömberg har på stallet. Men att Kaj Widell skulle showa på det sättet och krossa allt från dödens var omöjligt trodde jag. Då blev det jubel framför tv:n och extra kul när så många fick vinna. Det gav ju en bra summa trots allt, dagen före lön. Snacka om en skön extrabonus.

– Sedan kan man ju vara lite bitter över att jätteskrällen Kiss My Lips H.C. åkte dit i sista stegen mot en favorit, då hade det givit betydligt mer.

Vad är det bästa med V86?

– Att det räcker med en till två skrällar för att värdet ska sticka iväg. Överlägset hetaste spelet i Sverige.

”Omgångens största miljondrag”

I helgen är det dubbla V75:or både lördag och söndag, samt Prix d’Amérique i Paris på söndagen.

På lördagens V75:a är det jackpott och 45 miljoner kronor väntar en ensam vinnare. För dagen håller Carl Wangle toppform i sina tips, både i Trav365:s liverapport och Sportbladets V75-tv.

– Det är kul att starten på 2018 har blivit så bra, även i Sportbladets V75-tv har vi haft en hög träffprocent och alla spikar har vunnit i år. Sedan fick jag sju rätt förrförra helgen där med, så formen är på topp inför helgen.

Till sist, vilket är lördagens jackpottdrag?

– Det är relativt tidigt ännu, men jag tror att 1 Hank von Håleryd (V75–6) har toppchans att vinna. Sedan måste jag säga att 13 Uddens Intro (V75-2) är omgångens största miljondrag. Den får man absolut inte missa.

Som vanligt följer du Trav365:s liverapportering i helgen. På lördag drar vi igång klockan 15.00 när V75 körs på Kalmar. På söndag vänder vi blickarna mot Bollnäs och drar igång 13.30.

25 januari 2018 10:10

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikel”Jag tycker att han går ner i klass på lördag”
Nästa artikel”Som att ha Kihlström i sulkyn – vi spikar”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.