Ta för er av mina systemförslag! V4 DD och V75

41

SPELBLOGGEN

Har bjudit på två tips såhär långt. Båda har vart dagens dubbel och en av dom har suttit. Nu tänkte jag bjuda er på min V4 till kvällens omgång på jägersro, DD inom V86 spelet samt V75 andelssystemet som jag tippat åt Statoil i Kvarnsveden. Jag börjar med att gå igenom mitt V75 system så ni får lite förståelse för varför jag tippat som jag gjort. Systemen finner ni längst ner på sidan.

 

V75-1: Remember My Name är lördagens bästa spik. Han var ut i första avdelningen på V86 senast och svarade för en enormt prestation. Tredjespår en bra bit inledningsvis och det var bra tempo på tillställningen. Takter avancerade framåt och la sig i dödens. När upploppsklockorna ringde var loppet över. Remember My Name gled undan till en komfortabel vinst på 1.12.5. Jag tror att Takter kommer vara offensiv i inledningen och tidigt sitter i spets. Därifrån är han hästen att slå.

V75-2: Min första tanke här var att spika Whitehouse Express som jag tror blir släppt till ledningen tidigt. Men jag vill varna lite för Yahtzee Deo som körs av Örjan Kihlström. Häösten gjorde sitt senaste lopp på V65 och kördes då av Mattias Melander. Yahtzee Deo travade riktigt illa och var inte körbar för fem öre vilket också slutade med galopp. Nu har dom ändå valt att plocka ut honom på V75 så jag har en känsla av att han kommer fungera denna gång. Örjan upp denna gång är ett plus.

V75-3: Hade D’one haft framspår skulle jag nog ha spikat. Men så är inte fallet denna gång. Tidsmässigt så är hon inte överlägsen och jag tycker det finns bra motbud som har bättre utgångslägen. Här vill jag lyfta fram Talk The Talk som körs av Ulf Ohlsson. Hästen har 6 segrar på sina 7 senaste starter. Det säger en hel del. Uffe kör Talk The Talk för första gången och jag tror inte dom kommer att göra bort sig.

V75-4: Jag tror att Gordonston är bästa hästen i fältet. Är han på rätt humör så tror jag att han klarar av att hålla upp ledningen. Skulle det inte gå så blir det rygg ledaren och vinst via open stretch. Jag tror att han kommer få bäst resa samt att han är bäst i det här gänget vilket gör att jag spikar honom.

V75-5: Risken är ganska stor att dumstruten åker på när det här loppet har gått i mål. Här sitter jag med hela 10 streck. Bellfaks blir en av dagens största favoriter. Jag är inte helt övertygad om att han bara vinner. Är han så bra som han kan vara så visst, varför inte. Men i senaste starten travade hästen illa, sprang och bröt och Micke J Andersson fick bokstavligen bära in hästen i mål. Jag tror inte det räcker till vinst på Lördag om Bellfaks måste bäras in i mål. Han har visat tidigare att han inte är att lita på så jag chansar och försöker fälla storfavoriten.

V75-6: Dagens höjdpunkt. Jag får gåshud bara jag kollar på startlistan. Ett lopp av denna klass är anledningen till att man håller på med detta året runt. Det finns inget bättre än ett storlopp med en hel hög fina hästar i. Support Justice är ett monster. För er som missade så vann han Norska gulddivisionen i lördags med cirka 20m åkandes.  Nu har han också fått ett enormt bra utgångsläge bakom vingen vilket gör att han får en bra resa hur han än bär sig åt. Jag väljer att låsa detta lopp på två hästar som jag tycker är huvudet högre än sina konkurrenter. Den första är såklart Support Justice som har stor chans att kanske leda från start till mål. Men vi får bara inte missa Maven. Jag är helt såld på detta sto. Det här är en riktigt världstjärna och med ett bättre utgångsläge hade jag spikat. Två starter på svensk mark i år har resulterat i en överlägsen seger då hon drog i ett stenhårt tempo. Den andra fick hon möta en omöjlig Noras Bean som verkligen stod för en femstjärnig prestation. Maven fick då dra tåget först i tredjespår sista 800m och avslutade mycket bra till en andraplats. Leder inte Support Justice detta lopp från start till mål så kommer Maven att krossa sina konkurrenter.

V75-7: Här kommer Robert Bergh att vara offensiv bakom Lohman vilket också kommer sluta med att ekipaget körs i ledningen och därifrån är hästen att slå. Men jdet brukar vara svårt att stå emot hästarna på 40m tillägg. Alfas Da Vinci har nu två lopp i kroppen efter vila och ska definitivt räknas här. Jag vill även lyfta fram Narold Vox som var riktigt bra vid segern senast vid Solvalla. Kommer få bra rygg att jobba i härifrån och kan garanterat blanda sig i segerstriden.

V75 systemet

11171428_883869385004049_928547031_o

Kvällens V4 på Jägersro !
V4-1: 2,4,6,8
V4-2: 3,5,6,7,8,9
V4-3: Mr Hot Shot
V4-4: ALLA

=528kr

 

Kvällens DD

DD-1: Banks är bästa hästen i fältet och bara vinner detta. Ett lopp i kroppen vilket resulterade i seger och just idag ser jag ingen som kan hota honom. Galopp emot.

DD-2: Jag tar ett gäng här och hoppas på det bästa. Men jag stormvarnar för Nirvana Broline Som körs av Daniel Olsson. Senaste starten var på Romme när dom hade V75 vid Påsk. Nirvana Broline Fick en strulig resa och låg bland de sista in emot slutkurvan. Hon spurtade mycket bra och knep en tredjeplats trots dålig resa. Hon är hyfsat snabb ut, bra spår och enklare emot idag.

DD-1: Banks
DD-2: 1,4,7,9,10

x50kr = 250kr

 

Dagens Platslir!! 200kr Plats på Carpenter On Tor (V86-2)

 

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.