You talking to me??

262

TILLISTUSING

Dags igen…  Senast gick det hyfsat med tusingen men man ska inte nöja sig med att hålla igång den ett tag.  Nu ska vi få den att växa rejält.

Lördagens tävlingar bjuder på många fina lopp. Jag lirar som vanligt en Dagens Dubbel, eftersom det visat sig vara den spelform jag vinner oftast på.  I första dubbeln är nog många inne på att spika Al Dente men jag lockas lite av DD-oddsen på några andra

DD1: Här tar jag med de tre innersta spåren. Al Dente är ju den troliga vinnaren men det är klart spelbart att ta med Buddha och Emmet Brown också.  Oddset på Al Dente mot mina tre i andra gör att jag i vilket fall får insatsen tillbaka. Men jag garderar som sagt. Björn och Erik är ju inga kuskar man lurar så lätt och min känsla är ändå att Örjan inte haft det rätta flytet i storloppen på sistone ( trots segern med Commander Crowe). .  Buddha kanske försöker hålla Al Dente utanför sig och då blir det problem för denne. Eller så släpper Björn direkt och får luckan på upploppet. Emmet Brown var heroisk i sitt kval och kanske kan få ett lopp bakom de andra två. Eller så sticker Erik till ledningen direkt..

DD2: Här har jag två scenarior.  Det ena är att Twigs Voici leder runt om. Det andra är att det blir fight om ledningen och då kommer You Talking To Me och Pirro Bi farande vid staketet på upploppet och plockar ner de i täten.  Hoppas helt klart mest på den senare lösningen och då helst på Pirro Bi.

Lördagens spel:

DD1: 1,2,3

DD2: 1,9,12

9 kombinationer X 10 kr = 90 kr

 

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelPasi Aikio ser fram emot V75 på Romme 23 augusti
Nästa artikelV75 resultat lördag 23 augusti 2014 från Romme

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.