Tårarna i TV4: ”Blev jobbigt”

31

Skådespelerskan Regina Lund fick lämna TV4-programmet Stjärnkusken” i kväll efter en dramatisk duell mot Simon Zion.

Då brast Lund ut i tårar.

– Jag trodde inte att jag skulle bli ledsen, men det blev jag, säger hon medan tårarna rinner längs med kinderna.

49-åriga skådespelaren fick möta artisten Simon Zion, 27, i kvällens duell efter att Regina Lund fått sämst tid på en tävling och att motståndarlaget valde ut Simon som motståndare.

De båda fick köra sina egna hästar och först i mål efter ett varv på gårdens bana var förutsättningarna.

Regina Lund öppnade mycket starkt och gick ”all in” med sin häst.

Simon försökte haka på – men körde då galopp med sin häst. Men han fick ner denne i trav igen, tog sig ikapp – och förbi i sista stegen i det dramatiska loppet.

– Jag är så brutalt glad, man får ju vara stolt över sig själv när man gör något bra. Vi lyckades trots galopp och grejer, yes, vi gjorde det, jag och Ella, säger Simon Zion efter att ha vunnit den hårda duellen – och klarat sig kvar i tävlingen.

”Vad gjorde jag för fel?”

Lika muntra miner, av naturliga skäl, var det inte hos Regina Lund.

– Vad gjorde jag för fel? Jag ville verkligen vara kvar, det känns hårt, säger hon.

– Den som ger sig in i leken får leken tåla. Jag visste ju det när jag började, jag tänkte att jag är den första som åker ut, så jag är glad att jag klarade mig så här långt. Det är jag faktiskt på riktigt.

Själva loppet kommenterar hon så här:

– Det var ett spännande lopp. Jag körde fullt ställ. Jag känner att Simon var en värdig vinnare, han var den bättre kusken och hade is i magen. Jag är superglad, jag har övervunnit min rädsla och jag är otroligt tacksam, säger Regina Lund märkbart rörd.

Brast helt

Och när hon ska ta avsked av sin häst ”Berra” brast det helt för henne.

– Nu blev det jobbigt. Jag trodde inte att jag skulle bli ledsen. Men det blev jag. Jag är ledsen för att jag kommer sakna Berra. Den här sporten är helt fantastisk, men som jag hade otroligt mycket fördomar mot och trodde var något helt annat. Även om jag förlorat så känner jag att jag vunnit, säger Regina Lund medan tårarna rinner längs kinderna.

Nästa vecka kan en av de kvarvarande deltagarna direktkvalificera till final. Del 5 av 6 sänds i TV4 torsdag 23 februari.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Tårarna i TV4:
”Blev jobbigt”

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikel– Finns ingenting man är gladare för
Nästa artikelTarzan: ”Jag är inte det minsta nervös”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.