Tillsammans är vi starka

34

SPELBLOGGEN

En strålande dag med fin travsport har vi att vänta. Det har inte gått som allra bäst på slutet om ja ska vara lite självkritisk. Men efter regn kommer solsken som de säger. Igår beslutade jag mig för att prova på V75 tillsammans. Så till er som är med, stort tack för ert förtroende och kul att ni vill vara med. Jag ska göra mitt allra bästa.

 

V75-1: Jag öppnar hårt idag och spikar Peter Untersteiner bakom favoriten. Jag tror helt enkelt att detta är bästa hästen i fältet. Klaffar det någorlunda med positionerna så fixar han detta. Jag är medveten om att motstånd inte saknas för fem öre. Men Carabinieri är bäst i det här fältet.

V75-2: Här startar favoriten med bakspår över kort distans. Det är givetvis ett bra läge att fälla favoriten. Jag vill varna för Anna. Kim Eriksson är offensiv i vagnen, bra läge och hästen var bra senast som tvåa. Kim varnade för Anna inför senast och idag är hon totalt bortglömd.

V75-3: Här tror jag det blir åka av från start. Deepdish ska laddas mot spets och därifrån ska han slås. Jag tror dock inte att Heaven’s Door lägger sig på rygg utan lite kamp inledningsvis. Jag tror vi har en 08 öppning framför oss vilket då gynnar Spring kronos som var vidrigt fin i sin senaste start.

V75-4: Här tänkte jag fälla storfavoriten som startar från innerspåret. Risken är stor att det blir spets och visst kan loppet vara över då.Men jag väljer att luta mig lite mot Untersteiner igen som har varnat lite för båda sina hästar. Buzz Mearas är totalt bortglömd. Startade senast på V86 och vann enormt enkelt från ledningen. Detta ekipage ska inte ignoreras idag.

V75-5: Här kommer dagens andra och sista spik. Part Nan Angelen förlorade senast som favorit på V75. Jag tror helt enkelt att han är bättre idag. Lennartsson brukar veta vad han pysslar med och jag tror det blir tidigt avancemang framåt och kanske till och med ledningen. Bästa hästen är det utan tvekan.

V75-6: Här blir det fartfest. Många blixtsnabba första biten som alla kommer söka position. Jag vill varna lite för Paramount som är en bra sprinter. Snabb ut och har ett bra läge. Till endast 2% är han högintressant.

V75-7: En gulddivision som inte håller den allra högsta klassen. Storfavoriten från spår 8. jag är inte alls säker på att det bara blir spets och slut. Jag vill varna lite för Spring Erom som gick bra utvändigt ledaren sist. Tränaren låter uppåt och jag tror det kan vara en rysare.

 

V75-1: Carabinieri
V75-2: 2,3,5,6,10
V75-3: 1,2,3,9
V75-4: 1,2,5,6,10,11
V75-5: Part Nan Angelen
V75-6: 1,3,7,11
V75-7: 4,6,8,11

= 960kr   Detta är mitt V75 tillsammans system. Jag rekommenderar såklart mindre system om du ska spela ensam.

 

DD-1: 3,7,11
DD-2: 4,11

x30kr =180kr

 

Stort lycka till!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.