Sprintermästarhelgen fortsätter

27

dd-tips dd-blogg

Tyvärr blir detta bara en snabb tipsblogg då tiden har runnit ifrån mig. Kommer nedan att leverera min sedvanliga DD och dessutom har jag, utan närmare motivering, vaskat fram några lågprocentare som jag tror kan vara intressanta på V75 imorgon.

Jag tror det kommer gå ruskigt snabbt i DD-1. Många vill åt spets och det är många som kan öppna. Jag har jagat 4 Call Me Hanover ett bra tag nu och denna gången hoppas jag han blir serverad ett perfekt lopp. Då tackar han för sig när upploppet nalkas och speedar ner samtliga. Chansspik!
DD-2 kanske är vigt åt 8 El Mago Pellini men det kan kosta en hel del att komma fram till spets eller dödens från åttondespåret. Jag garderar denna gången även fast jag fick in ett fint DD-tips med El Mago senast. 5,6,7,11 är det som ska ge favoriten en match. 5 Falcon Håleryd har pausat lite men har sett minst sagt laddad ut i de senaste jobben. Skötaren låter klart nöjd och även om han gör debut i guld och det finns några tuffa motståndare så tror jag inte de springer ifrån honom. Förhoppningsvis blir det bra fart på loppet och då kan Falcon Håleryd definitivt överraska här.

DD-1: 4 Call Me Hanover
DD-2: 5,6,7,11
Min raka DD: 4-8
Dagens Bubblare: 4-5

Här kommer några drag till V75:
V75-1: 5,8,9
V75-2: Ingen lågprocentare men här tror jag 6 XLNT Chili Tripel är en bra spik.
V75-3: Ingen lågprocentare här heller men min vinnare av 2015 års Stosprinterfinal är 9 Spring Kronos. Bra fart där framme hela vägen, BG och Spring Kronos flyger lågt över upploppet.
V75-4: 7,8. 7 Springover är väldigt spelvärd i mina ögon. Kan bli ett bra tvillingodds med 7-8.
V75-5: 4

Ursäkta att det blev lite snabbt och lite drag utan motivering men vi får ta igen det en annan gång.

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.