Tips + Intervju inför V75 GÄVLE

110

vtips

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V751: 1 HUDDLESTONE drog bästa tänkbara läge för att hitta till tä- ten när 7åringen kan öppna blixtsnabbt och Brad de Veluwe avkom- man leder länge men vi väljer att gardera. 9 BLUMEN INDAL är hög- kapabel för klassen och gula faran kan mycket väl svepa packet… RANKING: A: 19 B: 411627 C: 8510123

 V752: 7 POLEPOSITON är en riktig skjutare som mosar detta gäng om två lopp i kroppen fört fram Propulsion hingsten och helt klart en- sam ahäst men vi garderar när 2640m inte känns som ett plustecken.. RANKING: A: 7 B: 8112324 C: 1061159

 V753: 6 FELICIA ZET svarade med galopp efter tufft upplägg i årsde- buten men en gång är ingen gång och märren står fint inne över kort distans. Bra chans oavsett löpning men vi dubblar med Henriksens startkatapult 1 KING OF GREENWOOD som kan rymma i ledningen… RANKING: A: 61 B: 54129 C: 31110782

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Dagens GlimmaDubbel 20/5

I första DD rankar jag Mister Hercules högst och hoppas att galoppen när norsken rycktes senast var ett olycksfall i arbetet. Han har kapacitet att vinna detta utvändigt ledaren. Som andrahäst tar jag Usain Töll som skaffat sig hårdhet på kontinenten. Fastlåst i Lotterian senast. Kanske kan han lugga Milliondollarrhyme på spets här. Vidare tar jag med just Milliondollarrhyme som har det bättre spåret av de två spetskandidaterna. Slutligen en personlig favorit i Imhatra Am som går framåt hela tiden. Ska bli kul att se henne i detta lopp!

I andra DD spikar jag Cateleya Wise As som ska vara riktigt bra för klassen.

DD1: 7 Mister Hercules, 5 Usain Töll, 2 Milliondollarrhyme, 3 Imhatra Am

DD2: 2 Cateleya Wise As

Passa på och köp min V75!

V75 Gävle

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-05-20_16_5

 

INTERVJU INFÖR V75 GÄVLE

Kanal 75/Alltomtrav

Ett saftigt förstapris och en elitloppsbiljett.
Det står mycket på spel när Usain Töll gör comeback på svensk mark i H.K.H. Prins Daniels lopp.
– Vi har inte fått någon inbjudan till Elitloppet så vi försöket den här vägen, säger hästens tränare Vitale Ciotola.

Med åtta dagar kvar till Elitlopp utgör på lördag H.K.H. Prins Daniels lopp sista chansen att för egen maskin ordna en rosa biljett. Dessutom hägrar en segercheck på 400 000 kronor. Ett av segerbuden är svenskfödde Usain Töll (V75-6), som senast var ute i den italienska sprintklassikern Gran Premio della Lotteria och där slutade femma i finalen efter att ha vunnit sitt försök.
– Det var en lång resa till Neapel, men den gick bra och hästen känns frisk och pigg efter det, säger Vitale Ciotola i veckans avsnitt av podden V75® – lördag hela veckan.

Nära slå elitloppsvinnaren
Italienaren bedriver sin rörelse på den anrika träningsanläggningen Grosbois i Paris och sedan Usain Töll såldes till italienska ägare hösten 2020 har han stångats mot tuffa hästar i Frankrike. När han i april slutade tvåa på Vincennes var han endast slagen med ett huvud av fjolårets elitloppsvinnare Etonnant. Att Usain Töll kan utmana de allra bästa råder det alltså inget tvivel om.
– Det är förstklassiga hästar i Elitloppet, kanske snäppet bättre än Usain Töll, men han gjorde väldigt bra ifrån sig i Lotterian och med ett bra startnummer i ett elitloppsförsök springer de inte ifrån honom så lätt. Kommer han med i Elitloppet vore det en stor ära för mig om han tar sig till final och där får samma placering som i lotteriafinalen.
I lördagens lopp på Gävletravet är distansen densamma som i Elitloppet, 1 609 meter, vilket passar Usain Töll ypperligt. Dessutom hade han tur i spårlottningen när han drog bricka fem.
– Milliondollarrhyme är den som jag känner bäst av motståndarna och det blir svårt att ta sig förbi den, säger Vitale Ciotola, som planerar att tävla sin häst på optimal balans.
– Om banan tillåter blir det barfota runt om. Senast i Neapel hade han skor men på Vincennes gången innan gick han barfota och tävlade jättebra.

Föregående artikelInför V75: Från Ålborg till Gävle i hopp om elitloppsplats
Nästa artikelFredrik Persson till 1000 som tränare

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.