Tips om fler travtips

213

Den inbitne travtipparen vet att det är de små detaljerna som kan avgöra hur ett lopp går. Distans, spårlottning och underlag är bara några få av alla detaljer som måste tas med i beräkningarna när du ska sätta din spik och vi är många med travintresse som saknar tid, ork eller möjlighet att springa runt banan innan ett lopp och jaga rätt på all information som kan spela in i utgången. Lyckligtvis råder det ingen brist på eldsjälar inom travets värld och inför varje lopp kan du vara säker på att någon i hopp om att få hela sin analys på pricken tagit reda på allt och lite till som finns att veta om såväl kusk som kuse innan startskottet går. Det är sådan information och hjälp med hur du ska tolka den som förmedlas via travexperter och bloggare hos 1×2.se.

Med ett namn som 1×2.se skulle man kunna tro att det är en webbplats som fokuserar på fotbollsresultat men ett bra spel är ett bra spel, så självklart har trav en given plats bland speltipsen. Dagliga lopp och en outtömlig källa av förståsigpåare gör att speltips för trav är något du hittar i var och varannan dagstidning men framförallt lever de och frodas på nätet, och 1x2s avdelning för travtips, ​ som du hittar här​, är ett bra exempel på detta.
Experterna hos webbplatsen i fråga bokför såklart alla spel de gör så att du kan ta rygg eller kontrollera hur väl analyserna tidigare stämt, och om han eller hon är en vinnande travtipsare. Tänk dock på att när en tippare lägger sitt spel så gör han eller hon det baserat på sin individuellt kalkylerade risk, och kanske med både framtiden och historien i åtanke. Ett visst spel kan vara befogat bara i samband med att ett annat läggs så ta dig tiden att läsa analysen och ta till dig information med målsättningen att själv bli en bättre tippare snarare än att du kopierar en experts färdiga rad.

Travtips v75 och v86

När man talar om flerloppsspel som till exempel v75 och v86 blir informationsläget helt annorlunda och det är tufft även för heltidstippare att få en klar bild när så mycket spelar in. Detta gör att travtips inom denna sorts spel är mer osäkra och därför också mer ovanliga, i alla fall hos 1×2.se. De förekommer visserligen även där men då oftast med mer generella tankar om lopp som sticker ut eller spikar som kan vara strategiskt viktiga att ta. Av detta följer att de bästa travtipsen oftast är enskilda plats- och vinnartips, men det finns såklart inget som hindrar dig från att med hjälp av sådana tips sätta ett större systemspel. Med spel på enskilda lopp finns det även andra fördelar du som travtippare kan dra nytta av.

Jämför speltips och odds innan du spelar på trav

Det finns en stor fördel med att spela på enskilda lopp snarare än ATGs flerloppsspel och det är oddsen. Istället för att oddsen sätts av ett och samma bolag kan du spela på olika lopp hos olika spelbolag för att maximera dina vinster. För hobbyspelare som lämnar in en Harry Boy till helgen spelar detta såklart mindre roll, men de som tar sitt trav- och spelintresse på lite större allvar bör ta detta i beaktning. Att de bolag som erbjuder konkurrenskraftiga odds på trav också är ganska få i dagsläget gör att du utan problem kan ha ett konto hos de flesta aktörer och att jämföra oddsen går snabbt.

Till sist vill vi passa på att trycka lite extra på något vi redan nämnt och det är att ta travtips för de subjektiva tolkningar de är. Läs flera experters tips, dra dina egna slutsatser och utvärdera dina spel i efterhand. Vägen till att bli en bra travtippare är lång men med webbplatser som ​1×2.se​ både spännande och underhållande.

Föregående artikelKrossar Kolgjini allt i Norge?
Nästa artikelGoop försvarar Sveriges färger i Kusk-VM

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.