Tore tackar för sig på Solvalla

103

tore tacka för sig

Tore Fyrand gör i helgen sina sista arbetsdagar som Sportchef på Solvalla efter fem år på huvudstadsbanan.
Han flyttar nu hem till Drammen i Norge och ska ha det lugnt och skönt framöver.
– Det har varit en flott tid och jag kommer att sakna Solvalla. När du byter jobb så blir man alltid vemodig. Men det här är ett vemod med god känsla, säger Fyrand.

Kriteriehelgen blir Tore Fyrands sista arbetsdagar som Solvallas Sportchef och när han gästade studion i Vinnare V65 Direkt i TV4 Sport på fredagseftermiddagen så fick han minnas tillbaka och välja ut sina tre bästa upplevelser som han har haft under sin tid på Solvalla.
– Fem år är en lång period i mitt yrkesliv och jag har varit med om mycket spännande. Det här är världens bästa travbana och det är klart att man kommer att sakna det. Men allting i livet har en start och ett slut, sa Tore Fyrand.

”Väldigt stolt över”
På plats tre av det mest minnesvärda satte Fyrand Jubileumspokalen som för några år sedan gjordes om till ett femåringslopp och hela den kvällen mitt i veckan har blivit en stor succé.
– Jag är glad över att vi grejade att ändra Jubileumspokalen till att bli en fantastiskt kväll med familjefest och mörkret som kulisser och allting däromkring, sa Fyrand.
– På plats nummer två så vill jag ha att vi ändrade banunderlaget på Solvalla totalt och det är vi väldigt stolta över att det blev så bra.
– På plats ett så blir det Elitloppet för det är alltid störst och årets Elitlopp hade allt man kan önska sig. Det var en internationell och framförallt en amerikansk prägel och vi fick upp hela uppsnacket mycket bra och allt gick prickfritt. Det var mycket folk och bra spel och då kan det inte bli bättre, sa Tore Fyrand.
På frågan om vad han ska göra nu så berättade Fyrand att han kommer att flytta hem till Norge och slå sig ner i Drammen. Han har lite planer men kommer inte att jobba full tid med något framöver utan mest se till att ha det bra.

Michael Carlsson

 

Föregående artikelReinholds V75-tips till Solvalla 27 september
Nästa artikelSvante slår ur underläge inför EXTRA V75 28 september

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.