Travet är väl ändå ingen diktatur?

47

SPELBLOGGENJag vet knappt vart jag ska börja. Hur blev det såhär? Kriget över dessa förbannade SHL tröjor fortsätter och verkar bara förvärras efter varje lördag? Det påstås att vi ska locka folk från hockeyn till travet om kuskarna kör i hockeytröjor. Jag tycker det är bra att det bollas nya idéer och att det finns nytänk. Jag kan däremot inte förstå hur ett sådant här beslut bara tas ovanför huvudet på de aktiva. Det liknar en diktatur,  ”gör du inte som vi säger åt dig får du böter och du har inget att säga till om”. Jag tycker det är både respektlöst och fult av ledningen att göra på det här sättet. Ni spottar kuskarna i ansiktet och bara tar för givet att alla ska vara med på era dumma påhitt.

Jag lyfter på hatten till alla som skiter i att köra i en hockeytröja och hoppas att fler hoppar på tåget. Igår körde Marc Elias i sin ordinarie dress för att visa sin lojalitet mot sin sponsor, vilket är så rätt det bara kan bli. Konsekvensen av detta är att folk kallar honom barnslig, säger att han inte är lojal mot sporten och han tilldelas böter. Fy fan skäms och avgå säger jag bara. Det är stort för en lärling att köra på V75 och att dessutom vinna är det största för många. Så snälla låt kuskarna använda sina ordinarie dressar om dom så vill. Speciellt om det är en lärling som kanske kör tolv V75 lopp på hela året.

Som avslutning vill jag säga att initiativet Thomas Åhlund tog var väldigt bra och modigt. Han skrev öppet och uppmanade kuskarna att köra i sina ordinarie dressar och att han skulle stå för böterna. Äntligen någon som visar lite stake i denna fråga.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.