TUSEN enkelrader på V75!

168

image-10

En häst i varje lopp – spelade tusen gånger om.
Mannen från Hammarstrand i Jämtland som hade en sådan koll på hästarna på V75 i helgen funderar på att ge sig till känna.
– Folket här i byn vet vem jag är ändå, säger mannen som vann 6,4 miljoner kronor i lördags.

En spelare med misstänkt synsk förmåga klev in i spelhörnan på ICA Supermarket i jämtländska Hammarstrand vid tiotiden på lördagsförmiddagen och lämnade in sina spel.
En häst i varje lopp hade markerats på V75. Tio kuponger lämnades in med hundra enkelrader på varje. Insatsen 500 kronor.
Spelaren satt alltså med 1000 kuponger med sju rätt – och visst vann samtliga hästar. Utdelningen för sju rätt landade på 6 415 kronor vilket innebär att mannen nu kan hämta ut drygt 6,4 miljoner kronor.
ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog brukar åka land och rike runt och gratulera storvinnare. I veckan bär det av till Hammarstrand för ett reportage till serien Hans G på vinnarturné.
– Det är en påtagligt glad man i 60-årsåldern som bor i byn jag pratat med. Han har spelat V75 i många år och spelar alltså enkelrader när han tycker att det ser lätt ut. När han tycker att det var så enkelt som det var i lördags slog han på stort och satsade lite rejält. Vad säger man? Ett spel av det här slaget är helt unikt och det kommer aldrig mer att inträffa! säger Hans G Lindskog och skrattar.

Kläm på nästan allt…
2 Donna di Quattro – 5 Fredericus – 10 On Track Piraten – 3 Noomi Skift – 1 Bravo Navarone – 5 Protector – 8 Ochongo Face var de vinnande hästar på V75.
Mannen bakom historiens kanske mest otroliga travvinst hade kläm på dem alla.
– Tre-fyra av vinnarna var han säker på säger han. Två var ganska klara. Det var bara en häst han hade bekymmer att få ner på sin lapp och det var Hans-Owe Sundberg med Noomi Skift. En liten överraskning. Efter att ha funderat ett tag kom han fram till att den hästen nog skulle ta ledningen och att det var ”spets och slut” som man säger i travet, säger Hans G Lindskog, och fortsätter:
– Men den vann ju från rygg ledaren sa jag. Ja, ja – men kan väl få ha fel på nåt! sa den här vinnaren och skrattade.

Inspelning med vinnaren
Mannen från Hammarstrand, en by i Ragunda kommun tio mil öster om Östersund, vill inte prata med pressen i det här läget men har lovat att komma till vinnarbutiken på onsdag.
– Jag är ju vinnarambassadör och han tycker att det skulle vara jättetrevligt att träffa mig. Därför är vi välkomna på onsdag till Hammarstrand för att göra ett reportage i affären där han lämnade in kupongerna, säger Hans G Lindskog.
Inslaget från Hammarstrand kommer att sändas i Vinnare V75 på lördag och även finnas tillgängligt på atgplay.se

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.