Tystlåten och hemlighetsfull

215

Skaffade twitterkonto häromdagen. (@NicklasSvalmark) Så jäkla onödigt insåg jag sedan. Jag har ju bara knutit upp ännu mera av min tid framför datorn utan att skapa något egentligt mervärde. Jag menar att snabb kommunikation finns ju sedan tidigare genom FB, sms, mail, chatt och telefon. Att sitta och läsa vad andra twittrar om har inte hittills gett mig något. Det är ju i princip samma dravel som många FB.inlägg. Alltså har jag bara slängt ut mera av min tid på något förhållandevis meningslöst.

Nåväl. Jag avvaktar med en twitterrecension tills jag har passerat 100 tweets.

Grundraden igår innehöll båda vinnarna på tolv kombinationer. Och med en strykning var jag nere i 10 kombar och jag spelade den som den var utan att laborera vilket gav ett ett ganska gott resultat. Det lite irriterande var att det var en första och en andrahandsrankad häst som vann. God återbetalning på den kombinationen får tillskrivas att det var Söndagsspel och många slentriandubblar inlämnade.

Den övergripande tanken med fortsättningen på mina dubbeltankar är att jag under den närmaste tiden helt kommer att fokusera på söndagarnas DD. Det blir högst sporadiska spel i veckorna och således inte heller några tips här i spalten. Istället får de intresserade hålla sig till söndagsmorgonen då jag lägger ut ett grundsystem var ur ni själva får välja vilka kombinationer som ni ev vill spela på. Grundsystemet kommer att byggas på rent statistiska beräkningar där jag även fortsättningsvis kommer vara tystlåten och hemlighetsfull.

algoritm

I övrigt kommer det skrivas som vanligt.

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

2 KOMMENTARER

  1. Twitter….Har jag vart principfast avogt inställd till. Ska med nöje läsa recentionen här framöver 🙂 Att hålla sig aktuell inom de sociala medierna tar väldigt mkt tid från det sociala…så är det 🙂 Lycka Till med Twittrandet 🙂 // Catarina, Kollegan 😉

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.