Usel form och DD Solvalla/Åby

238

TRAVDDBLOGGEN

Usch vad min spelform är usel för tillfället. Det är minsann inte mycket som sitter för dagen. Jag får köra några formhöjande intervaller på rakan och ett par lopp på innerspår med gott om krafter över mållinjen. Sedan ska det bli åka av med vinsterna 🙂

Ikväll är det V86 Express där Åby och Solvalla delar på omgången. Men om jag förstått det hela rätt så kommer Express att försvinna nästa år. V86 som spelform kommer nog att finnas kvar men man kommer att köra det på en bana. Tror dock inte de har gått ut med detta via officiella medier ännu så det är inte skrivet i sten.
Att 6 Lover Face torskar DD-1 är högst osannolikt och jag spikar. Vidöppet bakom men det är sjukdom eller galopp som kan fälla honom. För de som vill testa att fälla så tror jag att Flemmings 1 MT Follow Me är värst mot. Skulle det bli tokigt hårt tempo så kan 10 Finish Brandon och 12 Red Hot Snapper kliva in i matchen.
DD-2 är ett stolopp stängt vid 850.000:- Jag tänker gå rätt ut på 8 Fortuna Sund som är nedstruken till ett sjundespår nu. Jag tycker hon gjorde det bra i sto-SM senast och motståndet denna gången är betydligt beskedligare. Stämmer det bara lite på vägen så tror jag hon tar hem loppet.

Min raka DD: 6 Lover Face – 8 Fortuna Sund

Läser en intervju där PU säger att 4 Jarl Af Solnäs i V86-1 definitivt är en sprinter så jag får väl lita på Peter då 🙂 Jag tycker annars han gjort sina bästa lopp över medeldistans och någon spik är han inte för mig. 7 Lucky Sec och 9 Crowne spelar inte jag utan.
6 Delicious US i V86-2 låter det stenklart på. Över den korta häcken ska hon väl vara minst en klass bättre än detta motståndet. Men avslutningen från 4 Sandra Volo senast, WOW! Den var ruggig.
4 Beverly Boko i V86-3 gillar jag. Med rätt lopp så har hon en riktigt vass avslutning. Står bäst inne i loppet.
Borde väl vara läge att fälla 11 Venkatesh i V86-4 från det läget men sanningen är nog att han tävlar bara mot sig själv. Tycker inte det låter särskilt upp från något annat håll och visst rundar Venkatesh till seger om han sköter sig. Var mycket fin senast.
V86-5 känns som ett av de mer öppna loppen. Jag tycker man ska strecka på så många man har råd med. Glöm ej 1 Ballet Slippers som är snabb ut och bör få en bra resa. Open stretch vinnare…
5 Super Otto i V86-6 tycker jag inte man ska avfärda helt. Senast satt han fast och hamnade sist över upploppet och det var en snabb avslutning på ledaren och därmed svårt att ta något. Klaffar det lite här så tycker jag han är skrällduglig.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelBerkut Boko med skor inför Dubbeljackpotten på V86
Nästa artikelNytt upplägg för V86 Xpress IGEN

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.