V65 ersätts med V64

241

image-4

V65 på vardagarna går i graven i slutet av maj.
– Med start 27 maj spelar vi V64 i stället för V65 på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar, säger ATGs vd Hasse Skarplöth.
ATG stuvar om i sitt spelutbud. Testomgången i vintras, då V64 tillfälligt ersattes av V65, blev framgångsrik.
Kunderna fick vara med och bestämma.
– Det var en testperiod som föll mycket väl ut, med en omsättningsökning på 25 procent. Dessutom vinner fler på V64 än på V65 och vi har helt enkelt lyssnat på majoriteten av våra kunder och levererar på efterfrågan. Tack vare att det finns tre vinstgrupper i V64, jämfört med två i V65, blir det dubbelt så många vinnande kuponger och därmed fler vinnare, säger Hasse Skarplöth.
V64 blir alltså det stora spelet under måndagar, tisdagar, torsdagar, fredagar och sedan tidigare även söndagar. På lördagar är det som vanligt V75 som gäller och på onsdagar heter spelet V86.
Bytet från V65 till V64 kommer att ske måndagen 27 maj, dagen efter Elitloppet på Solvalla.
De gånger det blir jackpot på V64 blir det en så kallad ”rulljackpot”, pengarna rullar vidare till nästa V64-dag/omgång.
Kommer V64 att vara öppet för spel från andra länder också?
– Ja, samtliga 19 partnerländer har möjlighet att spela V64 och då det gäller våra nordiska grannar Norge, Finland och Danmark har de initialt bestämt att vara med samtliga dagar, säger ATGs vd Hasse Skarplöth.

ATG

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.