V75 Analys avd 1-3 från LIRAREN / SPELGUIDEN AB

211

spelguiden

ANALYS AVD 1-3 från LIRAREN – SPELGUIDEN AB

VI GÅR UT HÅRT OCH SPIKAR DIREKT!
Avdelning 1
Ranking A: 2 B: 6-4-1-3-9-7-5-12 C: 8-10-11
SPETSSTRIDEN 2 Unoicsdue Gnafa´ visade prov på startsnabbhet senast och öppnar hästen på ett liknande sätt igen ligger vägen öppen för spets. 4 Exclusive Matter tror vi kan vara värst emot ifall Erik laddar vad som går.
ANALYSEN Hästen med det svåra namnet 2 Unoicsdue Gnafa´ får i en svår omgång agera singelstreck direkt. Övertygade senast på Åby då hästen stack undan från ledningen på ett övertygande sätt, i starten innan höll hästen starkt i ett långlopp. Här kommer man att rycka samtliga skor samt haka på en jänkarvagn vilket kommer att få ytterligare effekt. Vägen till spets borde ligga öppen och vi kan inte se vem som ska ta sig förbi från den positionen. Måste vara bra chans! Bakom är det jämnare och garderar man loppet får man strecka ett gäng. Johan Untersteiner har en trio i loppet där han själv väljer att köra 6 Quick Lane som hittills är obesegrad i år efter två starter. Avgjorde ett klass I-försök senast på Kalmar efter en smygare så formen är på topp. Tål att göra en del själv på vägen så kan Johan placera hästen i ett vettigt slagläge lär man nog dyka upp därframme till slut. Rycktussar för första gången! 4 Exclusive Matter tillhör också samma stall och där får Erik Adielsson förtroendet den här gången. Sen lucka på Bergsåker senast och hästen spurtade då bra när luckan kom. Är snabb ut och kommer att köra för position när bilen släpps. Bör få ett fint lopp och ska räknas vid gardering. 1 Farlander Am kan från innerspåret få en perfekt resa och är en given outsider. Är obesegrad i ny regi efter tre starter och har höjt sig en nivå. Rygg ledaren med lucka till slut?

Fullständigt tips från LIRAREN & TIPSAREN hittar ni på http://liraren.nu och http://tipsaren.com
Lirarens och Tipsarens andelsspel hittar ni på https://www.atg.se/cigarrmagasinet

MATTEO MED BÄST FÖRUTSÄTTNINGAR!
Avdelning 2
Ranking A: 5-2 B: 6-11-1-3-7-4-10 C: 8-9-12
SPETSSTRIDEN 3140 meter och ganska stor brist på startsnabbhet hos de flesta hästar. 5 Matteo ser ut att ha bäst förutsättningar att nå spets före 7 Bugatti Miles men som står sämre till. 2 Twigs Got U. kan också öppna hyggligt.
ANALYSEN Ovanliga förutsättningar i den lägsta klassen då tre varv ska avverkas vilket bör bli utslagsgivande. Den som har bäst vana och som också kan nå ledningen smärtfritt är 5 Matteo som över samma distans senast höll fint till andraplatsen. Spetsade då för att sedan släppa för att sedan på avstånd från vinnaren säkra andraplatsen. Har efter det pausat pga. en halsinfektion och sedan siktats mot det här loppet då hästen står perfekt inne i klassen. Om formen är som det ska finns segerchansen där och vi tippar hästen etta. 2 Twigs Got U. fick sig en genomkörare efter vila senast och det blev ett tufft lopp. Bör ha gått framåt med det och då hästen den här gången ska tävla barfota bak samt utrustas med rycktussar för första gången så är det förstås extra intressant. Kan öppna skapligt men distansen är däremot ett frågetecken. Rygg ledaren skulle passa? Tillhör bland de bättre hästarna i loppet och ska räknas med chans. 6 Newport Beach är lite av ett oskrivet kort vart han står. Har åtta segrar på elva starter i Tyskland så vet vart mållinjen är belägen. Har visat tuffhet i loppen och gick i tredjespår sista 700 meterna utan rygg senast men avgjorde ändå knappt med säkert. Ett av flera bud här. 11 Bonaparte har inte tävlat över distansen förut och här blir det för Björn att följa med i kön för att se vad som går att ta till slut. Fina avslutningar på slutet över kort distans, är en outsider här.

Fullständigt tips från LIRAREN & TIPSAREN hittar ni på http://liraren.nu och http://tipsaren.com
Lirarens och Tipsarens andelsspel hittar ni på https://www.atg.se/cigarrmagasinet

TYSK STARTKANON LEDER LOPPET LÄNGE?
Avdelning 3
Ranking A: 10-4 B: 6-5-1-9-3-12-7 C: 8-11-2
SPETSSTRIDEN 1 Sevilla har öppnat bra förr och kan hålla upp ledningen. Men både 4 Gustafson och 5 Only One Winner brukar kunna pipa iväg väldigt bra bakom bilen och över kort distans så lär det bli åka av. Gustafson vassast?
ANALYSEN 10 Man At Work har troligen svarat för två av sina bästa lopp i karriären i sina två senaste starter. Halvt bortlottad här men veckans silver kanske inte håller allra högsta klass och då det ser ut att kunna bli lite tempo från start så kan en biljett in i matchen ges till Kontio. Skulle man dessutom lyckas få en rygg att gå i tror i alla fall inte vi att slaget är förlorat trots kort distans. Får tipset! 4 Gustafson har tidigare visat vilken klass han håller. Nu återkommer hästen efter lång vila och det återstår att se hur formen egentligen är. Kvalade på ett bra sätt och siktet är inställt på ledningen. Leder loppet länge? 6 Zecchinodoro F.K.S. såg mycket fin ut vid sin senaste seger och verkar ha prickat in formen direkt efter vila. Är ingen startraket men desto starkare till slut så lyckas bara Ingves placera hästen i ett slagläge kan det räcka en bit när spurten ska dras upp. Skor bak den här gången för att travet ska hålla ihop bättre. 5 Only One Winner blev fast med allt sparat senast men lär inte bli det här från ett öppet spår. Har startsnabbheten och kan vara med i spetskörningen ifall Björn laddar. Har passande förutsättningar och ska kunna vara långt framme.

Fullständigt tips från LIRAREN & TIPSAREN hittar ni på http://liraren.nu och http://tipsaren.com
Lirarens och Tipsarens andelsspel hittar ni på https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Föregående artikelJANNE JACKPOT + HARRY BOY – V75 HALMSTAD
Nästa artikelInför V75/dubbeljackpot: Två raka spetssegrar

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.