V75 Analys avd 1-3 och LIRAREN är på gång!

126

spelguiden

Liraren satte 13 av 14 vinnare förra helgen då Solvalla stod som värd under Kriteriehelgen. Det som satte stopp för att två sjuor kunde sättas var singelstrecket Pleasure For Cash under lördagen. Nu fick vi nöja oss med 6877 kr plus 3717 kr under de båda dagarna och ser med tillförsikt fram emot Skellefteås omgång som också innehåller en jackpot på 37 miljoner. Nyckelpersoner under omgången blir utan tvekan firma Nurmos-Goop där den sistnämnde agerar förste-kusk åt topptränaren som skickar upp flera väldigt fina hästar norrut. Vi hoppas såklart att de inte lyckas fullt ut för då kan utdelningen bli skral och vi jobbar för att kantbollar kan styras in. Tänk på att Skellefteå använder sig av open stretch vilket får anses påverka taktiken för kuskarna som är inblandade i spetsstriderna. Häng med Liraren till Skellefteå! Hela analysen finns på http://tipsaren.com fr o mm fredag eftermiddag.

SPRÄCKS SEGERNOLLAN HÄR FÖR GRANATEN?

Avdelning 1

Ranking

A: 1-12

B: 9-8-4-5-3-7-6-2

C: 10-11

SPETSSTRIDEN

1 Mellby Granat är favorit att spetsa på sitt läge men 3 Anthem och 4 Mellby Guava är utmanare att räkna med ifall de försöker laddas. 5 Global Upset kommer att försöka tas snabbt om spåret klaras.

ANALYSEN

1 Mellby Granat är ännu segerlös i år men har här chansen att få spräcka sin segernolla. Har mött hårt motstånd i årets starter och det hän här konkurrensen ser onekligen enklare ut. Feeling finns för att Ulf kan behålla ledningen och då lär han inte släppa den ifrån sig i första taget. Är bättre än raden och får tipset. 12 Västerbo Pokerface är en kapabel häst som kanske har lite för lite pengar på kontot mot för vad han borde ha haft. Har dock bara kunnat startas sporadiskt under karriären varför det bara blivit 14 starter vid sex års ålder. Ska nu befinna sig i absolut toppform enligt tränare Nurmos och har då kapacitet att runda samtliga. Pass upp! 9 Faster Than You har Bergh lyckats utveckla under året och hästen ska fortsatt träna starkt inför den här starten. Har hovar som inte tål att tävlas med barfota varenda gång men nu blir det utan skor igen. Vann mot ett enklare motstånd senast och visade form. Från stall Bergh tror man inte att den här hästen når tipsettan.

Outsider. 8 Swagger har fin segerstatistik och ser man till felfria lopp har det blivit sju segrar på 10 starter. Senast blev det enkelt från dödens i ett enkelt gäng.

Voltstart är inget plus så spåret kan underlätta för en felfri avgång. Kan blanda sig i den främre träffen.

Dags för Jackpot på V75 igen! Då aktiveras Jackpotsystemet LIRAREN V75 från Spelguiden. 13 av 14 rätt i förra helgens dubbla V75 så formen sitter där!
Logga in redan nu och köp en andel i något av våra system! Kanske ditt favoritsystem + en till nu när det är JACKPOT? Som ni vet så går andelarna åt fort när det står stora pengar på spel…

NURMOS DUO KAN BLI SVÅRTUGGAD!

Avdelning 2

Ranking

A: 1-8

B: 10-6-11-2-7-12-5-4

C: 3-9

SPETSSTRIDEN

Stayerdistans och inga direkt startsnabba hästar. 1 One Kind Of Art ska därför ha en bra chans att behålla ledningen här. 8 Prime Lini kan vid laddning vara en utmanare trots startspåret.

ANALYSEN

Lägsta klassen och 3140 meter är en kombination som kan bli utslagsgivande för många. Nurmos har en spännande duo som bör passas tidigt. 1 One Kind Of Art blåstes upp till stor favorit i sin debut på V75 senast men då blev det pannkaka efter en startgalopp. Hästen springer och slår sig en del på sina armbågar och det gör att galopperna också kommer med jämna mellanrum. Här luktar det spets felfri och sedan kommer Oskar försöka att hålla ett jämnt tempo i ledningen. Kan bli svårslagen. 8 Prime Lini är som sagt stallkamrat med tipsettan vilket skulle kunna underlätta för att komma fram smidigt. Hästen är snabb vid laddning och sitter Oskar i spets med tipsettan omgående kan Björn släppas fram i täten för att sedan göra ett positionsbyte och vips kan då Björn sitta i rygg på ledaren för att sedan spurta ner alla via open stretch. Barfota runt om och jänkarvagn planeras det för, det senare blir det premiär för. Passas. 10 Leave Your Sox On har övertygat i enklare sällskap och har sett rejäl ut. Nu blir det upp till bevis och det är dessutom första gången över lång distans. Avvaktar i kön tills slutvarvet för att försöka ta dem i spåren? 6 Ingesson blev allt fel för senast och den starten är bara att glömma. Har sett stark och rejäl ut innan och distansmässigt bör hästen stå sig väl. Kan om han kommer till i loppet bli att räkna med.

Dags för Jackpot på V75 igen! Då aktiveras Jackpotsystemet LIRAREN V75 från Spelguiden. 13 av 14 rätt i förra helgens dubbla V75 så formen sitter där!
Logga in redan nu och köp en andel i något av våra system! Kanske ditt favoritsystem + en till nu när det är JACKPOT? Som ni vet så går andelarna åt fort när det står stora pengar på spel…

FLERA MÖJLIGA SPETSSCENARION!

Avdelning 3

Ranking

A: 5-4-2

B: 7-6-1

C: 11-10-9-12-3-8

SPETSSTRIDEN

Intressant spetsduell att vänta då 4 Mel Odin kan svara ut 5 Tangen Haap och ge honom en tyngre resa. Med open stretch att tillgå kan också den förstnämnda släppa ledningen för att sedan rygga förhandsfavoriten. Allt beror nog på utgångstempot!

ANALYSEN

Fint kallblodslopp där skiktet precis under några av de bästa gör upp. 5 Tangen Haap är en av dem som fått stå tillbaka för Odd Herakles framfart men som har placerat sig bakom honom flera gånger under året. Här handlar nog mest frågan om det blir dödens eller ledning, båda scenariona är tänkbara men oavsett så ska hästen ha en vettig vinstchans. Busenkelt senast i lättare gäng. Tips! 4 Mel Odin har rest sig efter ett långt uppehåll och gjort två bra lopp efter uppehåll, senast i SM. På förhand säger Melander att han vill köra i spets och blir det så kan det bli en match om segern. 2 Pave Faks får loppets sista streck. Är som bekant väldigt osäker av sig och kan i princip galopperna när som helst i loppen. Både stark och snabb felfri och hästen brukar köras offensivt. Tar dödens om tipsettan sitter i ledningen? 7 Bellfaks är ännu en osäker individ med mängder av galopper i raden. Det har ändå sett stabilare ut när framskorna försvann och kanske har det blivit nyckeln till att hitta rätt med hästen. Hade varit mer aktuell med ett bättre läge över längre distans.

Föregående artikelInför V75®: Så spår man vinnarna i Skellefteå
Nästa artikelInför V75 (jackpot): Kaxiga klartecknet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.